Ugrás a tartalomhoz
Hírek

PSA-szűrést szerveztünk férfi munkatársainknak

Cégcsoportunknál fontosnak tartjuk, hogy támogassuk kollégáink egészségének védelmét. Minden tavasszal és ősszel vitaminokkal járulunk hozzá immunrendszerük védelméhez, és nem először fordul elő, hogy szűrővizsgálatokat szervezünk számukra.  

Október első hetében ismét lehetőséget biztosítottunk a Huszti úti központi irodaházunkban, Szadán és Dunakeszin dolgozó férfi munkatársainknak, hogy részt vegyenek ingyenes PSA-szűrővizsgálaton, amely a cégcsoportunk által is támogatott MentsManust Mozgalom szervezésében valósult meg. A szervezet az ország legnagyobb férfiegészséggel foglalkozó szervezeteként több mint egy évtizede azért munkálkodik, hogy minél szélesebb körben felhívja a figyelmet a megelőzés fontosságára. Az elvégzett PSA-szűrés és a PSA-érték vérből történő meghatározása segítséget nyújthat a prosztatarák diagnózisának megállapításában. Amennyiben eltérést mutatott a teszt, kollégáink a helyszínen tanácsot kérhettek, de arra is lehetőségük volt, hogy további orvosi lépésekben információhoz jussanak. 287-en éltek a szűrés lehetőségével. 

Felelős munkáltatóként munkavállalóink egészségének védelmén túl fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet a prevenció fontosságára. Ezért előzetes terveink szerint 2025-ben edukációs előadásokkal és szűrővizsgálatokkal támogatjuk női és férfi munkavállalóink egészségének megőrzését.