Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Sportszerekkel támogattuk a BAGázs Közhasznú Egyesület nyári táborát  

A BioTechUSA-cégcsoport sportszeradománnyal járult hozzá a BAGázs Közhasznú Egyesület nyári táborának megvalósításához, ezzel hozzásegítve a tábor résztvevőit az aktív kikapcsolódáshoz, sportoláshoz.  

A BAGázs által szervezett sporttáborok kifejezetten a társadalom peremén élő gyermekeknek szólnak, akik gyakran hátrányos helyzetből indulnak az élet számos meghatározó területén, mint az oktatás, egészségügy, munkavállalás. A szervezet tevékenysége azonban ennél komplexebb, a Budapesttől 40 kilométerre található Bag, illetve egy másik Gödöllő környéki település, Dány telepi közösségének fejlesztése a cél. Missziójuk a régióban élő, hosszú ideje munkanélküli emberek visszaterelése a munkaerőpiacra. Képzéseken és mentoráláson keresztül segítik telepeken élő roma lakosságot visszatalálni az önfenntartó életvitelhez vezető útra. 

 A BioTechUSA-cégcsoport társadalmi felelősségvállalási programjában a hazai egészségügyi intézmények mellett kiemelt figyelmet kapnak a BAGázshoz hasonló értékteremtő civil kezdeményezések, amely hosszú távon változást hoznak a társadalomban. Vállalatunk büszkén áll melléjük, és hisz abban, hogy mindenkinek joga van az egyenlő esélyekhez és a támogatáshoz, függetlenül a szociális körülményektől.