Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Tizenkét sportszervezettel újítottuk meg támogatói partnerségünket

A BioTechUSA-cégcsoport évek óta elkötelezett támogatója a magyar és nemzetközi verseny- és csapatsportnak, tisztán magyar tulajdonú, családi vállalkozásként felelősségünknek érezzük azt, hogy termékeinkkel és szakértelmünkkel támogassuk a hazai sportolókat. Örömmel jelenthetjük be, hogy sikeres tárgyalásokat követően 12 elégedett partnerünkkel újítottuk meg szerződésünket idén nyáron, így 4 idén újonnan hozzánk csatlakozó szervezettel már több mint 30 hazai csapat, egyesület és szövetség sikereihez járulhatunk hozzá. Az FC Barcelonával kötött együttműködésünkkel immáron a nemzetközi élsportban is aktívan jelen vagyunk, és nyitottak vagyunk azon egyesületek iránt, akikkel a katalán klubhoz hasonlóan szoros globális partnerségre léphetünk majd. 

Háromévtizedes tudással a magyar élsport szolgálatában 

Minden sportágra igaz, hogy az eredményes játékhoz nemcsak a rendszeres és kemény edzés, hanem a tudatos, sportág- és egyénspecifikus táplálkozási szokások kialakítása is szükséges. Egy ilyen étrend összeállítása azonban komoly szaktudást igényel. Épp ezért sporttámogatási rendszerünk fontos alapvetése, hogy ne pusztán termékeinkkel, hanem a nálunk csaknem harminc év alatt felhalmozott tudással is támogassuk a hazai élsport kiválóságainak. Így ezek az együttműködések nem egyszerű szponzorációk, valódi szakmai támogatást nyújtunk a velünk dolgozó sportszervezeteknek.  

Ennek meghatározó elemei a rendszeres “PRO DAY” rendezvények, melynek keretein belül alkalmanként egy általunk támogatott sportszervezetek játékosait és szakmai stábját látjuk vendégül budapesti irodaházunkban, és testösszetétel méréssel és kiértékeléssel, sportágspecifikus tanácsadással és különböző edzéselméleti előadásokkal igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy az itt elhangzott tudással a játékosok és az edzők naprakészen fordulhassanak rá az elkövetkezendő fordulókra, versenyekre. 

12 visszatérő, 4 újonc, megannyi állandó kerettag 

Idén a Paksi FC, a Szolnoki Olajbányász Kosárlabda Klub, a KTE Kosárlabda Klub, a Váci NKSE, a Zalaegerszegi Kosárlabda Klub, a ZTE FC Zalaegerszeg, a TFSE, a BEAC, a Budapest Jégkorong Akadémia és Hockey Club, a Magyar Teqball Szövetség, a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club és a MAC női jégkorongcsapata is újra bizalmat szavazott cégcsoportunk szakértelmének. 2024-ben kötelékünkben üdvözölhettük a SOCCA-Kispályás Magyar Labdarúgó és Szabadidő Sportszövetséget, az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft-t., a Sajóvölgye Focisulit és a Falco KC Szombathely csapatát is. Hosszútávú partnereink pedig továbbra is töretlenül kitartanak mellettünk, így folytatódik a munka például a Magyar Paralimpiai Bizottsággal, a Magyar Birkózók Szövetsége és a Magyar Erőemelő Szövetséggel is, jó szomszédként pedig továbbra is támogatjuk a harmadik kerületi TVE-t is.