Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Egy shaker, megannyi cél – A fitt élethez vezető út egy BioTechUSA shakerrel is kezdődhet 

Egy shaker, megannyi cél néven indított nemzetközi imázskampányt a BioTechUSA, melyben arra hívja fel a figyelmet, hogy termékei sokoldalúak, használatuk támogatást nyújt a kiegyensúlyozott életmód elősegítésében. A cégcsoport egy BioTechUSA shaker szemszögéből, különböző sportokon és élethelyzeteken keresztül mutatja be: bármi is legyen a célunk a testünkkel, a BioTechUSA segít azt elérni. 

Kampány a kiegyensúlyozott életmódért 

A több mint 20 éves BioTechUSA küldetése, hogy termékei és szakértelme segítségével világszerte milliókkal ismertesse meg a mozgás és a kiegyensúlyozott, aktív életmód örömét. Lifestyle brandként a “The Feeling of Success” mottóval azokhoz az átlagemberekhez szól, akiknek valamilyen céljuk van a testükkel. A vállalat egész októberben, 6 európai fókuszországára – Magyarország, Németország, Ausztria, Spanyolország, Franciaország és Szlovákia – kiterjedő, “Egy shaker, megannyi cél” elnevezésű kampányának célja, hogy az emberek felfedezzék termékei sokoldalúságát és használatukkal támogassa őket kiegyensúlyozott életmódjuk elősegítésében.     

Főszerepben a sokszínűség 

A kampány fő eleme egy 40 mp-es és három 15 mp-es reklámszpot, illetve a hozzá kapcsolódó kulcsvizuál. A vállalat az üzenetet a shakerek szemszögéből, különböző sportokon és élethelyzeteken keresztül mutatja be. Mindegy, hogy éppen mit csinálsz, hol vagy és milyen szituációban, úton vagy sportolás közben, bármi is legyen a célod a testeddel, a BioTechUSA termékei segítenek elérni azt. A reklámszpot Magyarország mellett további európai fókuszországokban fut a BioTechUSA weboldalán és social media felületein organikusan és hirdetésként, hírlevélben, az üzletek kivetítőin és a márkanagykövetek felületein. Az október 31-ig tartó kampány idehaza országszerte óriásplakát, épületháló és citylight támogatást kapott, továbbá megjelenik PR-ben és vállalati kommunikációban. 

Termékek mindenkinek 

A BioTechUSA termékeivel mindenki számára kínál megoldást, akinek fontos az egészséges és fitt életmód. A vállalat termékkínálata több mint 2000 termékből áll, így támogatva a legkülönfélébb vásárlói célokat, legyen szó alakformálásról, tömegnövelésről, fitt életmódról vagy egészségmegőrzésről. A cégcsoport saját üzemeiben és logisztikai központjában – több mint 80 000 nm alapterületen – gyártja és csomagolja termékei túlnyomó részét, többek között poros, kapszulás és tablettás termékeket, szeleteket és az egészséges életmódot támogató termékeket. Portfoliójában megtalálhatóak cukor- és laktózmentes termékek, de a gluténérzékenységgel élők, vagy a vegán életmódot folytatók is fellelhetik a számukra megfelelő terméket kínálatában. Évente 20 millió szeletet, 20 000 tonna port, 1 milliárd kapszulát és tablettát gyárt.   

A kampányvideó itt tekinthető meg: 

A forgatáson készült werkvideó itt érhető el: