Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Étrendkiegészítőkkel és rehabilitációs eszközökkel támogattuk a Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ dolgozóit és betegeit 

A BioTechUSA-cégcsoport több mint 17 millió forintos támogatást adott át a Dr. Manninger Jenő Baleseti Központnak. Ennek részeként 2000 doboz vitamin- és ásványi anyag készítményt ajánlottunk fel a dolgozóknak, tovább a betegek gyógyulása szempontjából nélkülözhetetlen rehabilitációs eszközöket vásároltunk a szakemberek számára. Az intézmény ortopédiai és sebészeti aktív ellátást nyújt, valamint komplex orvosi rehabilitációt végez a mozgásszervi betegségek és állapotok kezelése érdekében. 

Magyar tulajdonú vállalatként a hazai egészségügyért és tudatos életmódért 

Kizárólagos magyar tulajdonban lévő nemzetközi nagyvállalatként társadalmi felelősségvállalási programunk legfontosabb célja a hazai egészségügyi intézmények felszerelése és korszerűsítése nélkülözhetetlen terápiás és diagnosztikai eszközökkel, a kórházi dolgozók immunvédelmének biztosítása termékeinkkel, valamint különböző egészségügyi célok támogatása készpénzadományokkal. Büszkék vagyunk rá, hogy eddig már 32 civil szervezetet és kórházat támogattunk közel 200 millió forint értékben, akiknek összesen mintegy 45 000 doboz terméket ajánlottunk fel. Mindemellett a BioTechUSA-cégcsoport fontos feladatának tekinti az edukációt is, így szakértőink világszerte milliókat segítenek professzionális szaktanácsadással életmódváltásukban és sportteljesítményük növelésében, melynek többek között kiemelt területe a gyógytorna és sportrehabilitáció is. 

A dolgozók vitaminokat, a betegek sporteszközöket kaptak 

CSR-programunk következő lépéseként több mint 17 millió forint értékű termék- és pénzadománnyal támogattuk a Dr. Manninger Jenő Baleseti Központot. Az adományban szereplő termékek között megtalálható volt One-A-Day Multivitaminunk és a Vitamin-C 1000 Bioflavonoids, melyek hatóanyagai kulcsfontosságúak lehetnek a kórházi dolgozók immunvédelmében. Ami a rehabilitációs eszközöket illeti, a pénzadományból szobakerékpárokat, térdmozgató gépet, Viofor JPS System terápiás szettet, fitnesz labdákat és gumiszalagokat, amelyek a betegek rehabilitációját segítik, javítják mindennapjaik ellátását és mozgásterápiáját, elősegítve gyógyulásukat és könnyítve a kollégák munkáját, és nem utolsósorban segítik a betegek pihenését és regenerációját is a mindennapi terápiák után. 

Kifejezni támogatásunkat azok iránt, akiknek fontos a biztonságunk és egészségünk 

Az átadási eseményen a BioTechUSA-cégcsoportot jótékony márkanagyköveteink, Kovács-Nyári Dia színésznő és Kiss Jenő testépítő-legenda, valamint vállalati kommunikációs és CSR vezetőnk, Dr. Pintér Dániel Gergő képviselték, a Baleseti Központ részéről pedig Dr. Flóris István Ph.D. főigazgató, Dr. Bodzay Tamás orvosigazgató, Fülöpné Körmendi Andrea ápolási igazgató, Kálmánné Juhász Ilona gazdasági igazgató és Bálint Éva kommunikációs vezetők voltak jelen.

“Büszkék vagyunk arra, hogy intézetünk, a Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ az elmúlt évtizedekben nemzetközi szinten is a legkorszerűbb betegellátási szintet tudja biztosítani a hozzánk kerülő sérülteknek. Örömmel tölt el bennünket, ha a gyógyításban végzett tevékenységünket nem csak a kórházak működtetéséért felelős irányító szervezetek, hanem cégek is elismerik és ezért támogatásban részesítik az itt dolgozó egészségügyi dolgozókat és a betegellátást. A BioTechUSA-cégcsoport Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő, speciális élelmiszer és sportruházat gyártójaként és forgalmazójaként elkötelezett a sport és az egészséges életmód támogatása mellett. Elkötelezettségét bizonyítja, hogy már több magyarországi állami egészségügyi szolgáltatót, kórházat támogatott tárgyi és anyagi hozzájárulással. Intézetünk, dolgozóink és elsősorban betegeink nevében hálásan köszönjük a vállalat támogatását, mellyel nagyban hozzájárultak dolgozóink egészséges életmódra való neveléséhez és betegeink magasabb színvonalú ellátásához.”mondta Dr. Flóris István, a Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ főigazgatója. 

“Mi a BioTechUSA-cégcsoportnál őszintén hisszük, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon. Küldetésünk nem lehetne sikeres az egészségügyi intézmények elkötelezett munkája nélkül, így kötelességünknek érezzük, hogy vigyázzunk azokra, akik vigyáznak ránk és folyamatosan a gyógyulásunkért dolgoznak. A magyar orvosok és szakápolók kemény munkát végeznek, éppen ezért nagyon fontos, hogy talpon tudjanak maradni és másokat is talpra állíthassanak, a mozgás öröme pedig megilleti a mozgásukban korlátozottakat is.”mondták az együttműködés kapcsán társtulajdonosaink, Lévai Bálint vezérigazgató és Lévai Balázs kereskedelmi igazgató.

——————————————————————————————————————–

Bővebben a Dr. Manninger Jenő Baleseti Központról 

A Fiumei úti baleseti intézet több, mint 80 éve az 1940-es évek eleje óta szolgálja a hazai sérültellátást. 

Országos intézeti traumatológiai feladatainak ellátását 1956 óta végzi, azóta nem csak hazánk legnagyobb, legtöbb sérültet ellátó intézménye, hanem egyben Euróba egyik legnagyobb sérültellátást végző központja.  

A Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ egy olyan intézmény, amely ortopédiai és sebészeti aktív ellátást nyújt és komplex orvosi rehabilitációt végez. Az intézmény célja a balesetek, sérülések, illetve egyéb mozgásszervi betegségek és állapotok miatt kialakult mozgáskorlátozottságok, fájdalmak és egyéb panaszok kezelése. Az intézmény szakemberei a legmodernebb diagnosztikai és terápiás eljárásokkal segítenek a betegeknek a gyógyulásban, illetve a mozgásképesség helyreállításában. Emellett az intézmény nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre is, és számos prevenciós programot indítottak az egészséges életmód és a balesetek elkerülése érdekében.