Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Mi mindig melletted vagyunk! – üzeni óriásplakátjain a BioTechUSA áprilisban 

“Rajtad áll, milyen messze a cél” üzenettel indított imázskampányt a BioTechUSA. Az üzenettel mindazokhoz szólunk, akik készek tenni önmagukért, és egy kiegyensúlyozottabb, fittebb életet szeretnének élni. 

Az április 30-ig tartó kampány Magyarországon országszerte óriásplakát, épületháló és citylight támogatást kapott, továbbá megjelenik a közösségi médiában és vállalati kommunikációban is.   

Lifestyle brandként a “The Feeling of Success” mottóval azokhoz az átlagemberekhez szólunk, akiknek valamilyen tartós céljuk van a testükkel, legyen szó fogyásról, alakformálásról, tömegnövelésről vagy életmódváltásról. Áprilisi imázskampányunkban arra hívjuk fel a figyelmet, hogy több évtizedes szakértelmünkkel és széles, több mint 2000 termékből álló portfóliónkkal egyéni céloktól függetlenül mindazok számára kínálunk megoldást és segítséget, akik szeretnék magukból kihozni a maximumot. Hiszen mindegy, hogy éppen mit csinálsz, hol vagy és milyen szituációban, úton vagy sportolás közben, bármi is legyen a célod a testeddel, a BioTechUSA termékei és szakértői segítenek elérni azt.