Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Nagy sikerrel zajlott le Ezred utcai bérelt raktárunkban dolgozó kollégáink integrációja, akiket ezúton köszöntünk! 

Közel 1800 főt foglalkoztató cégcsoportunk hosszú ideje megbízható és stabil munkahelyként van jelen a munkaerőpiacon, mely kiemelten értékeli kollégái lojalitását. Ennek legújabb lépéseként a közelmúltban, hosszú előkészítő munkát követően, rendkívül sikeresen bonyolítottuk le Ezred utcai bérelt raktárunk költözését és az ezzel járó teljeskörű logisztikai rendszerintegrációt. Közel 80 kollégánkat érintette a változás, akiknek több mint 10%-a Dunakeszin, fennmaradó része Szadán, néhányan pedig a Huszti úton folytatják munkájukat. Óriási öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy az érintett kollégáink közel 100%-a döntött úgy, hogy a megváltozott munkavégzési helyszín ellenére is nálunk, velünk együtt képzeli el jövőjét. 

A zökkenőmentes szervezetfejlesztés jegyében, kifejezetten erre az alkalomra életre hívott integrációs programot hoztunk létre régi-új kollégáink fogadására. Mind Szadán, mind Dunakeszin új szervezeti egységeket, – indokolt esetben – új munkaköröket alakítottunk ki, az érintett csapatokat pedig vezetőik teljeskörűen felkészítették az új kollégák fogadására. Ennek kettős célja volt: egyrészről igyekeztünk munkatársaink döntését megkönnyíteni, másrészről pedig megteremteni számukra a környezetváltozáshoz és megfelelő munkavégzéshez, beilleszkedéshez szükséges lehető legjobb feltételeket.  

Az elmúlt hónapokban minden munkatársunkkal egyenként tárgyaltunk az új munkakör, az ahhoz kapcsolódó juttatási csomag és a munkába járás körülményeire is kitérve, az új munkakörök ellátása érdekében pedig személyre szabott képzési lehetőséget biztosítottunk számukra. 

Az átszervezésben érintett kollégáinkat “első munkanapjukon” roll-uppal köszöntöttük szadai logisztikai központunk bejáratánál, majd Polencsik János logisztika és gyárigazgatónk, beruházási vezetőnk, valamint Csorba Mónika logisztikai vezető mondott személyes köszöntőt. Ezt követően a szervezeti egységek vezetői elkísérték őket a munkaterületekre, ahol elkezdődött a betanítás, a beillesztés a csapatokba, illetve a pontos feladatok ismertetése a kijelölt mentorok aktív, figyelmes közreműködésével. 

“Ez egy újabb egyedülállóan sikeres, hosszútávú és rendkívül komplex fejlesztési akció a BioTechUSA-cégcsoport életében, melynek a nyilvánvaló HR-vonatkozású sikerein túl üzleti értéke is van. Az előkészítő munkák, a költözés megszervezése, valamint a párhuzamosan futó logisztikai beruházások egyaránt nagyon komoly felkészültséget és rengeteg energiát igényeltek munkavállalóinktól. Köszönöm az érintett vezetőknek és a közreműködő kollégáknak azt a hatalmas munkát, amelyet a projektbe fektetnek, hiszen nélkülük aligha lett volna ilyen sikeres és zökkenőmentes az átállás!” – mondta az Ezred utcai integráció kapcsán az ellátási területekért felelős vezérigazgató-helyettesünk, Markovics Diána

Kedves Szadán és Dunakeszin dolgozó kollégáink! Fogadjátok szeretettel az új csapattagokat, és segítsétek őket a beilleszkedésben! 

Kedves Ezred utcai kollégák! Köszönjük Nektek az elmúlt évek munkáját, és hálásak vagyunk, hogy velünk maradtatok! Jó munkát kívánunk az új munkakörnyezetben is!