Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Gesztenyés proteintorta

2015-03-11 14:15:00

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/170/o_Tiramisu_20150311142126.jpgHozzávalók:

  • 14-15 db teljeskiőrlésű babapiskóta (Mannernek van)
  • 60g vaníliás proteinpor
  • 30g zabpehely
  • víz vagy mandulatej
  • 250g cukormentes gesztenyemassza
  • reszelt étcsoki a díszítéshez

Elkészítés:

A babapiskóták alját egyenesre vágjuk. Egy kisebb tortaformát körbe rakjuk a babapiskótákkal. A proteinport keverjük össze a zabpehellyel és annyi vizet vagy mandulatejet keverj hozzá, hogy puding sűrűségű legyen. A forma aljára egy réteg puding, majd reszelt gesztenyemassza, újra puding, majd újra gesztenye. A tortát tegyük be hűtőbe és néhány órát hagyjuk állni, hogy megszilárduljon.

Majd tálalás előtt tetszés szerint hagyhatjuk gesztenyével vagy egy kis reszelt étcsokival is díszíthetjük.

Nagyon finom, gyorsan elkészíthető süti.

Silye Gabriella

BioTechUSA, sporttáplálkozási szakértő

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

KÉRDEZD GABRIELLÁT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

Silye Gabriella TERMÉK TIPPJEI

FACEBOOK