Mikor melyik zsírégetőt válasszam?

2015-04-20 13:13:00

A zsírégető készítmények kiválasztásánál több fontos szempont van:

- a túlsúly nagysága,

- az általános egészségügyi állapot (van-e pl. pajzsmirigy-, vérnyomás-, ízületi probléma) és

- az, hogy mikor kezdtük el a fogyókúrát?

Természetesen az elsődleges szempont a fogyókúrás étrend és az edzésterv összeállítása, ezek után érdemes egyáltalán a táplálék-kiegészítőkön elgondolkodni! Cikkünkben kifejezetten az egyéb egészségügyi problémával nem rendelkezők lehetőségeit vázoljuk, de weboldalunkon több problémára is mutatunk megoldást.

Fontos, hogy ne a legerősebb készítménnyel kezdjük a diétát, mert később, ha megáll a fogyás, nem lesz mivel fokozni a hatékonyságot, így itt is, akárcsak az étkezésben, be kell tartani a fokozatosságot.

Hogyan kezdjünk a diétához, zsírégetéshez?

ZSírégető táplálékkiegészítő Nagy túlsúly (20 kg, vagy nagyobb) esetén, illetve a diéta kezdetén – 2–3 hónapon át

A lipotróp termékek hatékony fegyvernek bizonyulnak a diéta kezdetén. Így javasolt ilyenkor krómot, HCA-t alkalmazni, illetve megnövelni az étrendben a rostok mennyiségét. Az L-karnitin is kiváló választás, étkezések előtt kb. 300 mg mennyiségben, edzések előtt pedig 500 mg – 2 g közötti mennyiség ajánlott. Minimális növényi koffein bevitel ajánlott, például zöld tea, zöld kávé (maximum 20–30 mg naponta).

Zsírégető készítmény Kisebb túlsúly (kb. 10 kg), illetve a diéta 2–3. hónapjától – 1 hónapon át

Ekkor célszerű a fentieken kívül még beiktatni a termogenikus zsírégetőket. Itt alapvetően a koffein- tartalmú termékekre, mate teára, guaranára gondolunk. Be lehet iktatni a lecitint is a főétkezés utánra, illetve tirozint, amely pajzsmirigy-alulműködés esetén is ajánlott.

A diéta Utolsó időszakA

Az utolsó pár kilóval történő harcnál kerülnek képbe a vízhajtó hatású készítmények, így azok a termékek, amelyek például káliumot, magnéziumot, petrezselymet, gyermekláncfű-kivonatot, aszparágusz-kivonatot tartalmaznak.

Férfiak plusz kiegészítője zsírégetés, Diéta idején

Férfiak számára a fentieken kívül ajánlott a tesztoszteronszintet optimalizáló termékek alkalmazása, melyek például tribulus terrestrist, d-asparagin savat tartalmaznak.

 

Németh Sándor

oktatási referens, BioTechUSA termékspecialista, szaktanácsadó

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

KÉRDEZD SÁNDORT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

Németh Sándor TERMÉK TIPPJEI

FACEBOOK