Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Tulajdonosaink nyerték az Év Üzletembere díjat

A BIOTECHUSA-CÉGCSOPORT TULAJDONOSAI NYERTÉK AZ EY AZ ÉV ÜZLETEMBERE DÍJAT MAGYARORSZÁGON

Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy a Független Bírálóbizottság döntése értelmében a BioTechUSA-cégcsoport tulajdonosai, Lévai Bálint vezérigazgató, valamint Lévai Balázs kereskedelmi igazgató kapta a fődíjat az EY Az Év Üzletembere program gáláján, így ők képviselik hazánkat a verseny globális döntőjében, Monacóban.

A Magyarországon már másfél évtizede működő Az Év Üzletembere program célja, hogy a kiemelkedően sikeres vállalkozók és üzletemberek, akiknek sikerei jelentős gazdasági és társadalmi változásokat mozdítanak elő, bemutassák tevékenységüket a hazai és nemzetközi platformon egyaránt. A sikerek, a mögöttük rejlő ötletek, és a kitartó munka bemutatásával a program a teljes magyar üzleti élet számára követendő példákat mutat fel.

Az Év Üzletembere díj kapcsán a korábbi évekhez hasonlóan a beérkező pályázatokat elismert üzletemberekből álló független bírálóbizottság értékelte, akik közül három nyertest választottak ki. Cégünk tulajdonosai mellett a nyertesek között szerepel Majoros Béla és Majoros Csaba, a Csaba Metál Zrt. alapítója és ügyvezetője, valamint Szatmári ZoltánSzatmári Kft. vezetője is.

Lévai Bálint, az Év Üzletembere díjátadón

„Idén is példamutató vállalkozókat díjazott a bizottság, akik az elmúlt időszak nehézségei ellenére is kimagasló pénzügyi eredményeket értek el, és elismerésre méltó munkát végeznek a környezetvédelem, a közösségek megsegítése, vagy akár az egészséges életmód népszerűsítésének területén”

– hangsúlyozta az ünnepélyes eseményen Rencz Botond, az EY nemzetközi vezetője.

A Független Bírálóbizottság döntését azzal indokolta, hogy a fődíjas testvérpárLévai Bálint, és Lévai Balázs mindössze néhány év alatt Európa egyik vezető étrend-kiegészítő márkájává emelték a BioTechUSA-t, mely mára 57 milliárd forintos árbevétellel rendelkező cégcsoporttá nőtte ki magát

Lévai Bálinttal, és Lévai Balázzsal készült portréfilm

Szívből gratulálunk az összes díjazottnak és sok sikert kívánunk tulajdonosainknak a verseny globális döntőjében!