BioTechUSA Ultrabalaton

NN UltrabalatonCharity

BioTechUSA Ultrabalaton BioTechUSA Ultrabalaton Charity

Szavazz és segíts! Adománygyűjtés futással!
Döntsd el te, kiket támogassunk!

  • Szavazz, hogy a 10 karitatív cél közül kik kapják meg a támogatást!
  • A versenyen résztvevőket arra buzdítjuk, hogy ne kérjék vissza a chip letéti díját vagy adományozzanak tetszőleges összeget a helyszínen.
  • A kampány során összegyűjtött összeget, melyet a BioTechUSA kiegészít, az első három helyezett között osztjuk szét, akik a legtöbb voksot kapják.
  • Nézd meg, kikre tudsz szavazni!

A kezdeményezés nagykövetei Nyári Diána színésznő és Gregori Dóra szépségkirálynő, modell, futónagykövet és 3 gyermekes édesanya.

Hogyan szavazhatok?

Ismerd meg az ajánlásaitok alapján készült listát!

Szavazz arra, akit támogatni szeretnél!

Első alkalommal regisztrálj adataid megadásával!

Egy regisztrációval napi egy szavazatot tudsz leadni 2021. szeptember 26-ig.


Kikre szavazhatok?

Alexanderért és a Higgy Bennem Programért Alapítvány

Alexander édesanyja azért hozta létre az alapítványt, hogy súlyos agyvérzést elszenvedő kisfia életminőségének javítása mellett még több érintett gyermeket tudjon támogatni. Az elmúlt 1 évben Alexanderen kívül további 3 próbatételes kis Hős intenzív fejlesztését tudta így biztosítani.


Anna Hangja Alapítvány

Anna a 29. hétben koraszülöttként 1310 grammal, 38 cm-rel jött a világra. Bár önállóan még nem tud ülni, járni és beszélni, kitartóan küzd és rengeteg terápiára jár, melynek zömét magánúton finanszírozzák. Családja mindenben mellette áll és támogatja, hogy Anna is teljes életet élhessen.


Egy a világunk Alapítvány

Céljuk, hogy a legnagyobb támogatási igényű, teljes ellátásra szoruló “kacifántosok”, akiknek az életminősége teljes egészében rajtunk múlik, velünk együtt részesülhessenek olyan élményekből, mint a tánc, a zene, a mese, a kirándulás, a közös játék, táborozás, futás és a cirkusz.


Életfa Csoport Egyesület

Érden és környékén élő, sajátos nevelési igényű, tartósan beteg gyerekeket nevelő szülők közössége. Egyedülálló fejlesztő napközit hoztak létre, ahol ingyenes fejlesztést, élményfoglalkozásokat (kutyával asszisztált terápia, vízi terápia, zenés foglalkozások) biztosítanak a tagoknak.


Fészek Gyermekvédő Egyesület

AAz egyesület 28 éve dolgozik a Magyarországon bajba került gyerekekért. Érden működő átmeneti gyermekotthonukban a felügyelet nélkül maradt vagy tragédiát szenvedett családoknak és gyerekeknek segítenek. Országos nevelőszülői hálózatukban mintegy 400 gyermekről gondoskodnak.


Kitti Alapítvány

Kitti betegségét máig nem tudták diagnosztizálni az orvosok. Ahhoz, hogy a mindig mosolygós kislány megtanulhasson járni és beszélni, szülei egy költséges Myotenofasciotómia műtétre, és az azt követő rehabilitációra gyűjtenek.


Pici Reménysugár Alapítvány

Egy alapítvány Daniért és a koraszülött, sérült gyermekeket nevelő sorstárs családokért. Az adománygyűjtésből Dani újabb intenzív terápiás kezelése mellett olyan családok terápiás költségeihez is szeretnének hozzájárulni, akiknek erre önerőből nincs lehetőségük.


Sportos Cukorbetegek Egyesülete

Az 1-es típusú cukorbetegség egy komoly autoimmun betegség, amit nem lehet kinőni, és nagyban befolyásolja a hétköznapokat. Legyen szó oktatásról, táborokról, kicsikről vagy nagyokról, a Sportos Cukorbetegek Egyesülete támogató közösségével mindenkinek szívből segít teljes és sportos életet élni.


Studium Generale

1970 óta segítenek az érettségi előtt álló fiataloknak, hogy egyenlő esélyekkel indulhassanak a felsőoktatásba való felvétel során. A rendszeres hétvégi tanítások mellett számos oktató, tájékoztató jellegű programot szerveznek az érettségivel és a felvételi folyamattal kapcsolatban.


Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért

Az 1-es típusú vagy gyermekkori diabétesz korai felismeréséért, cukorbeteg gyerekek óvodai, iskolai integrációjáért és esélyegyenlőségéért segítenek a családoknak: kórházban, óvodákban és az iskolákban. Mindig ott, ahol az érintett családoknak a legnagyobb szüksége van támogatásra.


Nyertesek

A versenyen összegyűjtött összeget - melyet a BioTechUSA kiegészít - az első három helyezett között osztjuk szét az alábbiak szerint:

Első helyezett: 50%
Második helyezett: 30%
Harmadik helyezett: 20%