Hogyan működik a Crea.TOR?

2012-02-06 10:07:51

Úgy tűnik, sokakban kételyt ébresztett a Crea.TOR 1,2 g-os kreatin tartalma a megszokott 20-30g-os kreatin monohidrát fogyasztás után.  Vajon miért van az, hogy a termék mégis vezetni tudja az eladásokat, és a legtöbb használó megelégedette nyilatkozik a termékről. Most eláruljuk az annyira egyáltalán nem titkos információt, ami gyakorlatilag a címkén is fel van tűntetve. MIKRONIZÁLT KREATIN!

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1112/o_Crea.TOR_120caps_3D_20140117125741.jpg
A mikronizált kreatin annyira nem elterjedt még, így itt az ideje közelebbről is megismerkedni a hatásaival. De előbb néhány szó a kreatinról!

A kreatin szerepe:

A kreatin a májunkban, hasnyálmirigyünkben és veséinkben termelődő szerves sav, amely az izmainkat energiával látja el. 100%-ban természetes anyag, amely ételekben is előfordul, mint amilyenek a hering, lazac, tonhal és marhahús. Fokozza az izomerőt és a kitartást. A MIKRONIZÁLT KREATIN kreatin monohidrát mikrorészecskékből áll, amelyek húszszor kisebbek a normális kreatin részecskék nagyságánál.

A kreatin a szervezet ATP termelésében vesz részt. A nagy intenzitású edzés gyorsan kiüríti a rendelkezésre álló természetes kreatin mennyiséget és a hiány hamar fáradáshoz vezet. Ha kreatint juttatsz a szervezetedbe, a szervezeted gyors felszívódású üzemanyaghoz jut. A leggyorsabbhoz a mikronizált kreatin segítségével tud jutni. Így több ismétlésre, több sorozatra, több gyakorlatra leszel képes!

Előnyök?

A kisebb részecskeméret számos előny biztosít:

  • jobb és gyorsabb felszívódás: gyorsabb az emésztődés, gyorsabb a véráramba jutás
  • nagyobb tisztaság: a mikronizált kreatin általánosságban nagyobb tisztaságú, mert több gyártási és tisztítási folyamaton megy keresztül
  • jobb a gyomornak: gyorsabban átjut a gyomron, így aki érzékeny a kreatinra, az is fogyaszthatja

Miért alkalmazzák atléták is előszeretettel?

A kreatin az egyik legnépszerűbb táplálék kiegészítő számos okból. Nagyobb teljesítményt tesz lehetővé, megnöveli az energiaszintet és csökkenti a regenerálódási időt. A mikronizált kreatin nagyon népszerű az atléták és testépítők körében, mert segítségével gyorsabb az izomépülés és nagyobb az állóképesség. Gyors és érezhető eredményt produkál, így az élsportolók is kedvelik.

A mikronizált kreatin hatékony és gyors felszívódása miatt jóval kevesebb szükséges a hatás eléréséhez. Ez az egyik legjobban értékelt kreatin, amit a piacon ma megtalálhatsz!

Fogyasztási javaslat

Ajánlott edzés előtt és/vagy után. Nagyszerűen együttműködik a gyors felszívódású szénhidrátokkal, amelyek a vércukorszint megemelésével és az inzulincsúcs kiváltásával egyenesen az izomsejtbe juttatják a kreatint. A Crea.TORból edzés előtt legalább 2 kapszulát fogyassz, majd fokozatosan növelheted az adagot akár 8 kapszuláig is.

Mi van még a Crea.TOR-ban?

A Crea.TOR-ban nemcsak mikronizált kreatin van, hanem számos más segédanyag, amelyek fokozzák a kiváló hatását.

1. kreatin hidroklorid: - 2003-ban feltalált vegyület, amely bizonyítottan hatékonyabb az alap monohidrátnál. Gátolja a has puffadását, kitűnően oldódik, könnyebben kerül a véráramba és nem alakul kreatininné.

2. AKG: lényegesen stabilabbá teszi a vegyületet, így az rendkívül jól oldódik, pH stabillá válik, nem okoz gyomor- vagy emésztési problémát. Az AKG közvetlenül a sejtbe juttatja el a kreatint.

3. kreatin glükonát: Kreatin és transzportrendszere egyben. A kreatin-glükonát kémiai kötött formában egy felszívódást jelentősen serkentő szénhidrátot is tartalmaz!

4. „Energy Maximize”- koktél. Niacin-, zöldtea- és természetes guarana tartalma olyan hármast képez, amely a teljesítőképességet az egekig turbózza, és ezzel mentálisan ráhangol a kreatinmátrix által adott csúcsteljesítményre.

5. ATP FAKTOR: A kalcium-piruvát, a tirozin és a NADH az energiatermelés folyamatának, azaz a citrát körnek az alapvető katalizátorai. Az AAKG és a citrulin-malát pedig a nitrogén-monoxid szintet emeli, és segíti a sejtek közötti kommunikációt, a tápanyag- és oxigénszállítást.

Van még kérdés?

Szerintem próbáld ki és tapasztald meg Te is a Crea.TOR hatását!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK