Ugrás a tartalomhoz
Hírek

10 márkanagykövet, 10 támogatott szervezet és összesen több mint️ 10 millió forint értékű adomány

A tavalyi év példátlan sikerén felbuzdulva cégcsoportunk 2023-ban is életre hívta #Együttadunk kampányát, amely keretében a karácsonyi időszakban ismét márkanagyköveteinket bevonva támogattunk alapítványokat és egészségügyi intézményeket. A második alkalommal megvalósuló jótékony kezdeményezésünk idén újabb szintre lépett, hiszen a BioTechUSA mellett testvérmárkánk, a Scitec Nutrition sportolói is csatlakoztak akciónkhoz. Ennek keretében összesen 3500 doboz, vállalatcsoportunk által gyártott C- és D-vitamint juttattak el személyesen a kiválasztott szervezeteknek több mint 10 millió forint értékben.

A KIVÁLASZTOTT INTÉZMÉNYEK

Lékai-Kiss Ramóna, aki új szereplőként csatlakozott kezdeményezünkhöz, az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlotta fel adományát. Az intézmény hazánk egyik legnagyobb karitatív szervezeteként nyújt segítséget a rászorulóknak Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ számos országában. 

Ferentzy-Kiss Virág az Egyszülős Központnak juttatta el a vitaminokat 2023-ban, amely közel 30 éve segíti az egyedülálló szülőket. Hitvallásuk szerint mind egyedülálló szülőként, mind egyszülős családban felnövő gyermekként mindenkinek joga van az egyenlő esélyekhez és lehetőségekhez.  

Gelencsér Tímea ezúttal is a Fővárosi Önkormányzat Mártonhegyi úti Idősek Otthonának ajándékozta a fejajánlott vitaminokat. Az intézmény elsődleges célja, hogy az itt elhelyezett személyek életkörülményeit javítsa, gondozásuk tárgyi és személyi feltételeit jobbá tegye, ezzel is növelve életminőségüket. 

Kovács-Nyári Diána az idei évben a Bethesda Gyermekkórháznak ajánlotta fel az adományt, akik 18 év alatti gyermekek ellátását végzik hosszú évtizedek óta. Emellett az intézmény részt vesz Budapest gyermekügyeleti rendszerében, országos hatáskörben az égéssérült gyermekeket is kezelik és epilepsziás gyerekek műtét előtti kivizsgálását is ellátják. 

Kiss Jenő a Tündérkör Alapítványnak juttatta el a felajánlást, amely szervezet a szociálisan rászoruló családok életkörülményeinek és életminőségének javítását tűzték ki célul. Ezen túl a veszélyeztetett környezetben élő gyermekek és a fiatalkorú korosztály számára felvilágosító és megelőző tanácsadást szervez sport és egyéb szabadidős tevékenységek mellett.

Kathi Béla a Csak Egyet Szolgálat intézményének munkáját támogatja a felajánlással, mely elsődleges célja, hogy a hajléktalanságban élő embertársaink, a rászoruló személyek és családok megkapják azt a fiziológiai segítséget, amire a leggyorsabban, és azt a lelki támogatást, amire a leginkább szükségük van. 

Bohos Kornél a PÉTEGISZ Polgár és Térsége Egészségügyi Központ munkáját segíti az adománnyal, amely nyolc Hajdú-Bihar vármegyei település lakossága számára kínál korszerű járóbeteg-szakellátást 2011 óta. A klasszikus intézményi gyógyító-megelőző tevékenységeken túl Egészségfejlesztési Irodát is működtetnek. 

Szmereka László a Magyar Református Szeretetszolgálat számára ajánlotta fel a vitaminokat. A szervezet szociális segítségnyújtás, egészségmegőrzés, gyermek- és ifjúságvédelem, edukáció és tehetséggondozás mellett rehabilitációs foglalkozásokkal is segíti a rászorulókat. 

Rakonczás Péter a Lámpás Alapítvány 92′ Alapítvány munkáját támogatta a vitaminokkal. Az alapítvány közel 30 éve azért működik, hogy lehetővé tegye több száz fogyatékossággal élő embertársunk családias környezetben történő lakhatását, foglalkoztatását, művészeti képzését, és rászoruló gyermekek, családok ellátását.

Lukács Barbara az Egy Vérből Vagyunk Alapítványt segítette az adománnyal, amely jótékonysági futás eszközével több 10 millió forinttal támogatta a magyarországi, erdélyi, kárpátaljai, délvidéki gyermekotthonokban élőket.

Köszönjük márkanagyköveteink segítségét, akiknek köszönhetően igazán jó helyre kerülnek a BioTechUSA és a Scitec Nutrition termékei!