Ugrás a tartalomhoz
Hírek

12 sportszervezettel újítottuk meg együttműködésünket

A BioTechUSA-cégcsoport Európa egyik legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártójaként és forgalmazójaként a terméktámogatáson kívül szakértői konzultációkkal és sporttáplálkozással kapcsolatos edukációs tevékenységgel egyaránt támogatja a profi és amatőr sportolókat, csapatokat és sportklubokat.

Nagy öröm számunkra, hogy az idei évben a három új partnerünk mellett a korábban velünk együttműködő csapatokkal is sikeresen megújítottuk együttműködésünket. Ennek keretében összesen 12 csapattal folytatjuk tovább a megkezdett közös munkát, ezáltal pedig immár 27 sportszervezettel dolgozunk együtt, akik mind dinamikusak, lendületesek és teljesítményorientáltak.

Hitvallásunk mit sem változott az elmúlt időszakban: legyen szó bármilyen sportágról, az eredményes játékhoz nemcsak a rendszeres és kemény edzés, hanem a tudatos, sportcéloknak megfelelő táplálkozási szokások kialakítása is szükséges. Egy ilyen étrend összeállítása azonban komoly szaktudást igényel. Épp ezért a BioTechUSA-nál mind termékekkel, mind magasan képzett szakértők segítségével támogatjuk partnereinket a megfelelő sporttáplálkozás kialakításában. 

Köszönjük bizalmatokat és azt, hogy segítségetekkel még több emberhez eljuttathatjuk az egészséges életmód és a mozgás örömét. Eredményes felkészülést és sikeres versenyszezont kívánunk!