Ugrás a tartalomhoz
Hírek

200 000 darab vitamint ajánlottunk fel a Budapest Bike Maffia karácsonyi aktivitásaihoz

A Budapest Bike Maffia hosszú ideje elkötelezett egy olyan elfogadó társadalom előmozdítása mellett, amelynek szereplői fenntartható módon cselekszenek a rászorulók méltó életkörülményeiért. Ezzel összhangban a szervezet egyik legfontosabb küldetése, hogy segítse a civileket egyéni és szervezeti szinten egyaránt, amely érték felelősségvállalási programunknak is kiemelt eleme.

Ennek jegyében cégcsoportunk immáron harmadik alkalommal, ezúttal 200 ezer darab C-vitamint és összesen mintegy 500 darab Zero Shake-t és Zero Coffee-t adományozott a Budapest Bike Maffiának csaknem hatmillió forint értékben. A szervezet a kapott étrendkiegészítőket december 10-én juttatta el az utcán és a szociális intézményekben élő hajléktalan emberek, valamint az idősgondozásban élő idősek számára jótékony márkanagykövetünk, Kiss Jenő testépítő-legenda társaságában.

Óriási öröm számunkra, hogy arany-fokozatú szponzorként 2022-ben is csatlakozhattunk Magyarország egyik legnagyobb civil, társadalmi és magán összefogásához, melynek eredményeképpen az év utolsó hónapjában nemcsak vacsora kerül sok ezer ember asztalára, de az ezekben a nehéz időkben nélkülözhetetlen vitamin is.