Ugrás a tartalomhoz
Hírek

2021 legfittebb hölgyei bikiniben és a történetükkel is hódítanak

Múlt hétvégén ötödik alkalommal, Lifestyle Day néven rendezte meg a BioTechUSA hagyományos, nyári női szépségversenyét. A döntősök között volt például ötgyerekes anyuka, táncművész, jogász, agrármérnök, rúdfitnesz oktató is. A négytagú zsűri olyan jó értelemben vett átlagos hölgyek közül választotta ki a három kategória nyertest, akik tudatosan élnek, igyekeznek egészségesen táplálkozni, sportolnak és személyes történetükkel másokat is motiválnak a fitt életre. A döntőt szombaton tartották a Club Heaven Budapestben, less be a kulisszák mögé és ismerd meg a nyerteseket!

BioTechUSA Lifestyle day 2021 zsűri

Egészségesek, fittek és inspirálóak – talán így lehetne legegyszerűbben összefoglalni a múlt szombat eseményeit, amikor egy délutánra 29 gyönyörű nő foglalta el a Club Heaven Budapest színpadát, hogy sportruházatban és bikiniben felvonulva, személyes történetüket elmesélve mutassák meg magukat a négytagú zsűrinek. A BioTechUSA nem mindennapi szépségversenyének indulói mind azért jöttek, hogy elismerést szerezzenek és elnyerjék a legfittebb lány, a legfittebb anyuka és a legfittebb fitneszversenyző címeket. A döntőbe jutott hölgyek nem csak szépségükkel, hanem céltudatosságukkal is lenyűgözték a zsűrit. Volt olyan, aki étkezési zavarokból való gyógyulását köszönhette az egészséges életmódnak és a rendszeres sportnak, mások jelentős túlsúlytól szabadultak meg, de olyan nevező is akadt, aki azért jelentkezett, hogy felhívja a figyelmet a bántó, külsőt érintő megjegyzésekre, amik nagy károkat okozhatnak a másik önértékelésében. Jókedv és barátságos, egymást támogató légkör jellemezte az eseményt.

A hangulatról a műsorvezetők: Oczella Eszter profi fitneszversenyző és Vörös Zoárd, a Sportaholic fitnesz csatorna YouTubere gondoskodott. 

Oczella Eszter és Vörös Zoárd

A zsűritagok között ismerős arcokat fedezhettek fel azok, akik személyesen vagy online streamen keresztül a Facebookon követték az eseményt. A bírák csapatát erősítette Molnár Andrea mesterdiplomás táncpedagógus, műsorvezető; Németh Bálint, a Sportaholic fitnesz csatorna YouTubere; Oczella Krisztina lifestyle coach, funkcionális és személyi edző, valamint Deres Ádám edző is, akik mindannyian a BioTechUSA csapatának tagjai. 

2021 legjobbjai

A legfittebb lánynak járó elismerést a 22 éves Barcson élő Veszprémi Nikolett vihette haza, aki táncművészként dolgozik. A BioTechUSA Fittest Girl 2021 cím újdonsült tulajdonosának munkájából adódóan a fitt életmód hatványozottan fontos, a tánc mellett a sajáttestsúlyos és súlyzós edzések is nagy szerepet kapnak a mindennapjaiban. Úgy gondolja, hogy a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz a lelki egyensúly is elengedhetetlen, amihez ő a jógát hívja segítségül.

BioTechUSA Lifestyle Day - fittest girls

A legfittebb anyukának járó elismerést és a BioTechUSA Fittest Mom 2021 címet a 35 éves szentlászlói Végh Adrienn vehette át. Adri egy ritka autoimmun betegségben szenved, sok ízületi műtéte volt, a sport sokat segít állapota megőrzésében. Agrármérnök szakon szerzett diplomát, állattenyésztéssel és -értékesítéssel foglalkozik, 15 éve lovasedzőként is dolgozik, díjugratás szakágban, rászoruló családok gyermekeinek tart edzéseket. Egy 2 éves kisfiú édesanyjaként saját példájával szeretne más anyukákat is motiválni, hogy szülés után, betegséggel küzdve is sportolhat az ember és élhet egészséges, kiegyensúlyozott életet. 

BiotechUSA Lifestyle day - fittest moms

Az idei év újdonsága a fitneszversenyző kategória volt, amellyel közkívánatra bővítették a nevezési lehetőségeket. A BioTechUSA Fittest Competitor 2021 címet a 23 éves budapesti Rogácsi Lujza nyerte el. Lujzát veleszületett szívbillentyű rendellenességgel diagnosztizálták, ezért sem a szülei, sem az orvosok nem támogatták, hogy komolyabban sportoljon, ennek ellenére 16 éves korában belevágott, sőt, azóta sportszervezői és edzői képesítést is szerzett. Ebben az évben pedig a Lekli-Oczella Team tagjaként versenyezni is elkezdett. Példájával szeretne másokat is motiválni, hogy ne törődjenek bele az adott helyzetükbe, hanem merjenek harcolni az álmaikért és legyenek kitartóak 

BioTechUSA Lifestyle Day - fittest competitors

A három nyertes jutalma egy évre szóló termékszponzoráció, profi fotózás, ahol megörökíthető a legjobb forma,  személyes táplálkozási és táplálékkiegészítési tanácsadás a BioTechUSA szakembereivel a hatékonyságért és egy szabadon választható KEO szett.

A zsűri mellett mindhárom kategóriában a közönség is kiválaszthatta kedvenceit, a hölgyekre összesen több mint 10 000 szavazat érkezett. A legtöbb voksot végül a lányok kategóriájában Breznay Rubina, az anyukák között Sándor Anita, a versenyzők között pedig Kiss Krisztina kapta.

Együtt a női egészségért

A BioTechUSA az idei versenyen egy jótékony női egészségügyi célt is felkarolt: az “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány munkáját támogatják, akik az endometriózissal küzdő nők számára nyújtanak segítséget. A versenyzőktől ezért jelképes nevezési díjat kértek, illetve lehetővé tették, hogy a webshopon a fogyasztóik tetszőleges összeget adományozhassanak vásárláskor, az így befolyt összegeket pedig a cég kiegészítette. A 2 566 609 Ft forint összegű támogatás mellett a hazai vállalat 1 000 db Multivitamin for Women multivitamint is eljuttatott a szervezetnek.

“Megtiszteltetés számunkra, hogy a BioTechUSA jelentős pénz- és termékadománnyal és kommunikációs felületeivel is mellénk állt, így még több embernek segíthetünk. Az adományt őszi edukációs kampányunk finanszírozására mellett 500 darab, – egyenként 15-20 ezer forint értékű – kórházi csomag összeállítására fordítjuk, amellyel műtét előtt álló érintetteket támogathatunk“

– mondta jövőbeli terveikről Salamon Adrienn, az alapítvány elnöke.

A BioTechUSA 1000 db Multivitamin for Women-t is felajánlott