Ugrás a tartalomhoz
Hírek

2022 legnagyobb átalakulója 

Te is azok közé tartozol, akiknek a 2022-es év sikeres volt? Sikerült elérni a célodat, amit kitűztél vagy elindulni egy úton, aminek már látszik az eredménye, de a végcél még várat magára? Mutasd meg nekünk és mindenkinek, hogy lehetséges! Mutasd meg, hogy csináltad, hogy érted el és mik a tapasztalataid? Adj motivációt, erőt másoknak is, hogy belevágjanak az életmódváltásba!  

2018 óta minden évben keressük az Év legnagyobb átalakulóját! Nevezz a kategóriák közül a számodra megfelelőben, meséld el a sztoridat így segítve és motiválva másokat is abban, hogy elinduljon a célja felé és nyerj értékes nyereményeket!  

A 2021-es évhez hasonlóan a 2022-es év legnagyobb átalakulója megmérettetésen is négy kategóriában jelentkezhetsz.  

1. Fogyás:

Életed álma volt lefogyni és tavaly jött el a pillanat a kellő motiváltsághoz vagy éppen tavaly érett be az eredmény? 

Meséld el nekünk, hogyan érted el? Mi volt az a pont, ahol eldöntötted, hogy ideje lefogyni és odafigyelni magadra. Mit változtattál az életviteleden, hogy végül most sikerült? Hányszor próbáltad meg idáig és mit gondolsz, miért vallottál korábban kudarcot? Mit teszel azért, hogy a fogyást megőrizd? Kíváncsiak vagyunk, miben változtatta meg az életedet a fogyás, milyen más életterületeiden tapasztalsz ennek köszönhetően változásokat? Voltak mélypontok, ahol kérdéses volt, hogy ki tudsz-e tartani a célod mellett? Hogyan segítettek a BioTechUSA termékei? Belefért a csalóétkezés vagy végig kitartottál a választott étrended mellett? 

A fogyás sokunk célja. Vannak, akiknek könnyebben megy, másoknak nehezebben. Van, amikor a körülmények nem ideálisak, vagy mi magunk nem készülünk fel a teljes életmódváltásra. Diétákkal próbálkozunk, feladjuk, belevágunk egy újabba és mindig újra építjük a hitünket abban, hogy ezúttal sikerülni fog. De mi a titok, honnan lehet erőt meríteni ahhoz, hogy sikerüljön, honnan kaphatok elég tudást ahhoz, hogy tudjam, mi történik ilyenkor a testben és lélekben, ami segít elérni a célt?  

Amikor a testtömegünkből veszíteni szeretnénk, fontos az, hogy mindezt egészséges keretek között tegyük, egészséges mértékben és egészséges módon. A cél mindig az, hogy a testzsírunkból veszítsünk és az izomtömegünket megtartsuk.  

Lehetünk extrém elhízottak vagy csupán néhány kg plussztól szeretnénk megszabadulni, mindig fontos a türelem és a következetesség. Fontos, hogy ne veszítsük szem elől a célt és minden egyes nap dolgozzunk a sikerért!  

Neked mi a történeted? 

2. Izomtömeg növelés:

Mindig szívesen nézted a plakátokon szereplő versenyzőket és az volt az álmod, hogy rájuk hasonlíts?  

Vagy valamilyen okból kifolyólag nehézséget okozott az izomtömeg növelése és a korábbi önmagadhoz képest rendkívüli eredményt értél el? Oszd meg velünk! Kíváncsiak vagyunk, hogyan sikerült? Milyen ételeket ettél, milyen italokat ittál, használtál-e étrendkiegészítőt mindehhez? Hogyan érzed most magadat, hogyan változott az önbecsülésed ezáltal? Megváltozott a környezeted hozzáállása a sporthoz? Mit mondanak a környezetedben élők, a barátaid, edzőtársaid? Bíztattak a folyamat során vagy egyedül sikerült átverekednek magadat a nehézségeken? Mi motivált igazán és most hogyan tovább? Mi a következő cél?  

Az izomtömeg növelése nem könnyű, főleg akkor, ha igazán nehezen hízó alkat vagy, vagy bármilyen egészségügyi okból kifolyólag ez egy kihívást jelentő folyamat a szervezeted számára. REngeteg a különböző jótanács az interneten, amiből ember legyen a talpán, ha kihámozza, mi az, ami éppen számodra a legmegfelelőbb edzésmódszer és étrend. De vajon miért szeretne valaki izomtömeget növelni? Mert szeretné az egészséges testösszetételt elérni? VAgy egyenesen a színpad a cél egy testépítő versenyen?  

Milyen lemondásokkal jár vajon az izomtömeg növelése? Bizony a tudatos életmódváltás sok szempontból hoz változást az életünkbe. Ha addig nem edzettél, akkor itt az ideje elkezdeni sportolni hogy kihasználhasd az edzés és mozgás egészségre gyakorolt hatásait! De a táplálkozás legalább ennyire fontos feltétele annak, hogy az edzések során végzett izommunka után bekövetkezzen a regeneráció és a fejlődés.  

Izomtömeget növelni úgy, hogy nem hízol testzsírba is, nem könnyű feladat, tudatosságot, odafigyelést és következetes munkát igényel. Egészséges egyének számára is nehéz, de sokan néznek szembe az életben számos kihívással közben, legyen az környezeti hatás, munkaidő beosztás, család vagy akár egészségügyi probléma. Van, akinek így is sikerült. 

Neked mi a történeted? 

3. Sportteljesítmény:

A sport által változott meg az életed? Belevágtál egy új sportba vagy egyáltalán a sportolásba, véghez vittél valamilyen teljesítményt, amit sosem gondoltál volna? Mit adott ez az életedhez? Mi változott meg és most hogyan tovább? 

Az ember sokkal többre képes, mint amit gondol magáról. Nehezen mozdulunk ki a komfortzónánkból, de van, amikor muszáj és van, amikor mi magunk határozunk úgy, hogy megpróbáljuk. Lehet, hogy még sosem mozogtál és olyan szintre sikerült jutnod egy sportágban, amit sosem gondoltál volna? Néha a kényszer a legnagyobb tanítónk és sokszor azt hisszük, hogy ha más teljesítményét nézzük, hogy sosem lennénk képesek rá. Hogyan fejleszthető másképp az önmagunkba vetett hit, ha nem úgy, hogy megpróbáljuk és talán nyerünk, talán kudarcot vallunk, de ez utóbbi esetben megyünk tovább más irányba.  

Talán korábban is űzted a sportodat, de egy sérülés vagy családi okok eltávolítottak tőle. Ám 2022-ben újra nekiálltál és jobban megy, mint valaha? 

Amikor többet hozunk ki magunkból, mint amire képesnek tartottuk magunkat, az egy olyan felemelő érzés, annyi magabiztosságot és hitet ad saját magunkban, hogy nehéz szavakba önteni. Te is átélted ezt az érzést? Meséld el nekünk! 

Neked mi a történeted? 

4. Lifestyle program:

A lifestyle program segített a változásban? Hogy csináltad, mik a tapasztalataid, észrevételeid? Mennyire tartottad be pontosan és voltak e hullámvölgyek, vagy simán ment minden? 

A Lifestyle program 2023-ban új szintre lép a Lifestyle applikáció bevezetésével. De évek óta a rendelkezésetekre áll, hogy segtsen számotokra az életmódváltásban. A kérdőív kitöltése után összeállítjunk számodra egy étrendet és edzéstervet a célod és adottságaid alapján, valamint egy táplálék-kiegészítő csomagot is!  

Sok sikertörténetet kapunk a Lifestyle programhoz kapcsolódóan, de kíváncsiak vagyunk, kinek, milyen sikeres tapasztalatai voltak a programmal kapcsolatban. Bármelyik célt is jelölted meg, várjuk a sikertörténetedet. Írd le nekünk, mi motivált, mi tartotta benned a lelket, mi volt a célod és hogyan sikerült ezt megvalósítanod?  

2022 legnagyobb átalakulója - BioTechUSA

Neked mi a történeted?