Ugrás a tartalomhoz
Hírek

#Együttadunk! – Márkanagyköveteinkkel közösen támogattunk

A BioTechUSA-cégcsoport számára fontos, hogy a karácsonyi időszakban is jótékony kezdeményezésein keresztül minél több rászoruló embert támogasson. Ennek részeként az idei évben először, rendhagyó módon, márkanagyköveteinket bevonva #Együttadunk kampányunk keretében támogatunk 5 alapítványt és egészségügyi intézményt. 

Akciónkhoz 5 márka- és jótékony nagykövetünk csatlakozott: Epres Panni modell, Ferentzy-Kiss Virág fitnesz világbajnok, Gelencsér Tímea szépségkirálynő, műsorvezető, Kovács-Nyári Diána színésznő és Kiss Jenő 2x Mr. Univerzum testépítő fejenként több mint 400 doboz, vállalatunk által forgalmazott C- és D-vitamint adnak át és juttatnak el személyesen az általuk kiválasztott szervezeteknek, összesen 5 millió forintot meghaladó értékben.

A KIVÁLASZTOTT INTÉZMÉNYEK

A kezdeményezés keretében szabad kezet kaptak márkanagyköveteink, így mindegyikőjük saját maga választja ki, mely intézményeknek szánja a fejénként 1 millió forintot meghaladó adományt:

  • Epres Panni a Csillagház Alapítványt támogatta, akik halmozottan fogyatékos mozgáskorlátozott gyermekek nevelését, oktatását, mozgásfejlesztését végzik Budapest 3. kerületében. 
  • Gelencsér Tímea a Fővárosi Önkormányzat Mártonhegyi úti Idősek Otthonának ajándékozta a fejajánlott vitaminokat, ahol nagymamáját 6 évig ápolták nagy szeretetben. Az intézmény elsődleges célja, hogy az itt elhelyezett személyek életkörülményeinek, gondozásuk tárgyi, személyi feltételeit javítását, és ezzel életminőségüket növeljék.  
  • Kovács-Nyári Diána az Új Szent János Kórház Központi Aneszteziológia és Intenzív Terápiás Osztályát támogatta, amely szervezeti egység a különböző műtéteket követően kiemelt betegmegfigyelési és – az erre rászoruló – betegek intenzív terápiáját biztosítják, korszerű lélegeztető gépekkel, mesterséges táplálással, kombinált, magas szintű gyógyszeres kezelésekkel és invazív monitorozással egybekötve.  
  • Kiss Jenő az Anyák az Anyákért Alapítvány számára nyújtott segítséget. Az alapítvány olyan családoknak és gyermeküket egyedül nevelő apáknak nyújtanak támogatást, akiknek az élethelyzete ellehetetlenült, magukra maradtak, anyagi, szociális vagy egészségügyi krízisbe jutottak. 

Köszönjük márkanagyköveteinknek, akik segítségével igazán jó helyre kerültek a BioTechUSA-termékei! 💙