Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Közös edzés a Mesterrel – ilyen volt a Kiss The Bodybuilder roadshow 

Hatodik alkalommal indult útnak Kiss Jenő, hogy ezúttal Székesfehérváron, Tapolcán, Sajószentpéteren, Szombathelyen és Hajdúszoboszlón találkozzon a rajongókkal, és hogy elvigye nekik az egészséges életmód és a mozgás örömét. 

A BioTechUSA márka- és jótékony nagykövete, aki Magyarország első, és azóta is egyetlen IFBB Mr. Univerzum abszolút győztese, a Kiss The Bodybuilder turné során öt vidéki városban várta a testépítés és az edzőtermi edzés szerelmeseit. Az eseménysorozat óriási népszerűségnek örvendett, közel 400 főt mozgatott meg, több helyen teltházzal várták Jenőt és a BioTechUSA csapatát. 

Jenő minden állomáson izgalmas előadással készült a közönségnek, szívesen adott étkezéssel és edzéssel kapcsolatos tanácsokat, és természetesen lehetőség volt a közös fotók elkészítésére is. A hab a tortán pedig az volt, hogy minden helyszínen 2 szerencsés együtt edzhetett vele.  

Hagyományainkhoz híven minden állomáson egyedi ajándékcsomaggal készültünk a résztvevőknek, és természetesen nem maradhatott el a termékkóstolás sem.