Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Így zajlik a sikeres életmódváltó programunk a Bethesda Gyermekkórház munkatársaival

Idén februárban a BioTechUSA-cégcsoport társadalmi felelősségvállalásai programjának keretében kiemelt jótékonysági együttműködést indított a Bethesda Gyermekkórházzal. A több mint 10 millió forintos támogatás részeként korszerű Inbody testelemző gépet adományoztunk, valamint a kórház közel 300 egészségügyi munkatársa  lehetőséget kapott arra, hogy fél éven keresztül térítésmentesen csatlakozzon az egészséges életmódot inspiráló szolgáltatásaink egyikébe és kedvezményesen vásároljon több mint 1600 termékünk közül.

Őszinte örömmel tölt el minket, hogy már a program 5. hónapjában számtalan pozitív és inspiráló visszajelzést kaptunk az intézmény munkatársaitól. Volt, aki az étrendjén változtatott, más a rendszeres testmozgást építette be a mindennapjaiba és már mínusz 10 kilogrammos fogyásnál tart, de van olyan is, aki sokkal energikusabbnak érzi magát a heti négy sportolási lehetőségnek köszönhetően.

Mindezek elérésében nagy segítséget nyújtott a Lifestyle Programunk is, mely egyedülálló módon, 48 perszónára lebontva állít össze személyre szabott edzés- és étkezési tervet, valamint optimális táplálékiegészítő csomagot. Az életmódváltást segítő digitális szolgáltatásban az elmúlt 20 év tapasztalatát és táplálkozástudományi ismereteit gyűjtöttük össze, hogy új szintre emeljük vásárlóink egészséges életmóddal és sporttal kapcsolatos törekvéseit. A kórház dolgozóinak továbbá lehetősége van az intézmény által biztosított sport, egészséges büfé, szűrőprogramok, pszichés támogatás, stresszkezelő tréningek részvételén, melyek tovább segítik a gyógyítókat a testi-lelki egészséghez. 

Büszkén gondolunk a Bethesda Gyermekkorház dolgozóira, akik a végtelen energiát igénylő hivatásuk mellett rendszeres sportolással és tudatos táplálkozással nap mint nap bizonyítják, hogy az egészséges életmód egyedül erős akarat és kellő kitartás kérdése! A #TeamBioTechUSA nevében ezúton is köszönjük, amiért a legmagasabb szakmai színvonalon dolgoztok gyermekeink egészségéért és példamutató életviteletekkel másokat is változásra inspiráltok! 

Végezetül megosztunk veletek néhány anonim visszajelzést az intézmény munkatársaitól, amire igazán büszkék lehetünk: 

“Eddig 2 kilót fogytam, örülök, hogy a sok segítséggel sikerül tudatosabban figyelni az egészségemre. Hálás vagyok, hogy részt vehetek a programban.” 

„Jelenleg -7 kg fogyásnál tartok, a tudatos diétának és a BioTechUSA vitaminjainak köszönhetően pedig újra gyermekáldásnak örülhetünk.” 

“Az életmódváltást a napi rendszeres mozgással kezdtem, a kalóriabevitelre pedig egy hónapja kezdtem jobban koncentrálni. Az elmúlt 3 hónap eredményeképpen összesen -10 kilogrammot fogytam, a testösszetételem pedig látványosan változott.”