3 fitt desszert Zero Barral
A Zero Bar egy tökéletes édesség alternatíva, ha nem szeretnél csalni a diétádban. Viszont, ha még több változatosságra vágysz, akkor megmutatjuk az alábbi 3 recepttel, hogyan tudsz egy fehérjeszeletet is kreatívan felhasználni süteményekhez. Mindeközben az összes desszert egészséges, fitt és természetesen fehérjében gazdag.
Mogyoróvajjal töltött Zero Bar darabos muffin
Hozzávalók 12 db-hoz:
- 15 dkg zabliszt
- 15 dkg szénhidrát csökkentett sütőliszt
- 2 tojás
- 15 dkg puha kókuszvaj
- 15 dkg édesítő
- 1,5 dl kókusztej
- 0,5 csomag sütőpor
- 2 szelet mogyorós BioTechUSA Zero Bar fehérjeszelet apróra vágva
- mogyoróvaj
- 2 ek. 80%-os étcsoki reszelék a muffin tetejére
Elkészítés:
A puha kókuszvajat egy robotgépben keverd simára az édesítővel és tojásokkal, majd add hozzá a kókusztejet, kétféle lisztet, sütőport és végül az apró darabokra vágott Zero Bar szeletet.
Egy muffin sütőformát bélelj ki muffin papírokkal, félig töltsd meg tésztával a muffin papírt, majd tegyél 1-1 púpozott kiskanál mogyoróvajat a masszára, végül ismét mehet rá a tészta. Tetejét szórd meg 80%-os étcsoki reszelékkel, majd 175 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt süsd meg.
1 perces low carb Zero Baros süti
Hozzávalók 1 adaghoz:
- 1 tojás
- 1 ek. kókuszliszt
- 0,5 dl kókusztej
- ízlés szerint édesítő
- 1 ek. csokis BioTechUSA Iso Whey Zero fehérjepor
- fél szelet duplacsokis BioTechUSA Zero Bar apróra vágva
- késhegynyi sütőpor
Elkészítés:
A tojást verd fel egy tálban, keverd hozzá a kókuszlisztet, fehérjeport, ízlés szerint édesítőt, kókusztejet, majd forgasd bele az apró darabokra vágott Zero Bar fehérjeszeletet. Attól függően, hogy mennyire szeretnéd krémesre hagyni a sütit, 1-2 percre tedd mikróba és süsd meg (másfél perc sütés után a belseje még kicsit krémes marad).
Mandulás-marcipános kókuszgolyó
Hozzávalók 15 db-hoz:
- 100 g cukormentes darált háztartási keksz
- 70 g őrölt mandula
- 2 ek. cukormentes mandulakrém
- 30 g olvasztott kókuszvaj
- ízlés szerint édesítő
- 1 ek. zsírszegény cukormentes kakaópor
- 1 marcipános BioTechUSA Zero Bar apró darabokra vágva
- 2 ek. kókuszliszt
- 1,5 dl kókusztej
- 2-3 ek. kókuszreszelék a hempergetéshez
Elkészítés:
Egy tálban keverd össze a kókuszreszelék kivételével az összes hozzávalót, majd vizes kézzel formálj belőle golyókat, végül hempergesd meg a kókuszreszelékben.