Ugrás a tartalomhoz
Receptek

3 fitt desszert Zero Barral

A Zero Bar egy tökéletes édesség alternatíva, ha nem szeretnél csalni a diétádban. Viszont, ha még több változatosságra vágysz, akkor megmutatjuk az alábbi 3 recepttel, hogyan tudsz egy fehérjeszeletet is kreatívan felhasználni süteményekhez. Mindeközben az összes desszert egészséges, fitt és természetesen fehérjében gazdag.

Mogyoróvajjal töltött Zero Bar darabos muffin

Hozzávalók 12 db-hoz:

  • 15 dkg zabliszt
  • 15 dkg szénhidrát csökkentett sütőliszt
  • 2 tojás
  • 15 dkg puha kókuszvaj
  • 15 dkg édesítő
  • 1,5 dl kókusztej
  • 0,5 csomag sütőpor
  • 2 szelet mogyorós BioTechUSA Zero Bar fehérjeszelet apróra vágva
  • mogyoróvaj
  • 2 ek. 80%-os étcsoki reszelék a muffin tetejére

Elkészítés:

A puha kókuszvajat egy robotgépben keverd simára az édesítővel és tojásokkal, majd add hozzá a kókusztejet, kétféle lisztet, sütőport és végül az apró darabokra vágott Zero Bar szeletet.

Egy muffin sütőformát bélelj ki muffin papírokkal, félig töltsd meg tésztával a muffin papírt, majd tegyél 1-1 púpozott kiskanál mogyoróvajat a masszára, végül ismét mehet rá a tészta. Tetejét szórd meg 80%-os étcsoki reszelékkel, majd 175 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt süsd meg.

Mogyoróvajjal töltött Zero Bar darabos muffin

 

1 perces low carb Zero Baros süti

Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 1 tojás
  • 1 ek. kókuszliszt
  • 0,5 dl kókusztej
  • ízlés szerint édesítő
  • 1 ek. csokis BioTechUSA Iso Whey Zero fehérjepor
  • fél szelet duplacsokis BioTechUSA Zero Bar apróra vágva
  • késhegynyi sütőpor

Elkészítés:

A tojást verd fel egy tálban, keverd hozzá a kókuszlisztet, fehérjeport, ízlés szerint édesítőt, kókusztejet, majd forgasd bele az apró darabokra vágott Zero Bar fehérjeszeletet. Attól függően, hogy mennyire szeretnéd krémesre hagyni a sütit, 1-2 percre tedd mikróba és süsd meg (másfél perc sütés után a belseje még kicsit krémes marad).

1 perces low carb Zero Baros süti

 

Mandulás-marcipános kókuszgolyó

Hozzávalók 15 db-hoz:

  • 100 g cukormentes darált háztartási keksz
  • 70 g őrölt mandula
  • 2 ek. cukormentes mandulakrém
  • 30 g olvasztott kókuszvaj
  • ízlés szerint édesítő
  • 1 ek. zsírszegény cukormentes kakaópor
  • 1 marcipános BioTechUSA Zero Bar apró darabokra vágva
  • 2 ek. kókuszliszt
  • 1,5 dl kókusztej
  • 2-3 ek.  kókuszreszelék a hempergetéshez

Elkészítés:

Egy tálban keverd össze a kókuszreszelék kivételével az összes hozzávalót, majd vizes kézzel formálj belőle golyókat, végül hempergesd meg a kókuszreszelékben.

Mandulás-marcipános kókuszgolyó