Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Legendák születnek júniusban  

Legendák születnek, Hajrá Magyarok! üzenettel több mint két hónapos imázskampányt indított a BioTechUSA. A 2024-es nyári aktivitásunkkal a németországi Európa-bajnokságra kijutott magyar férfi labdarúgó-válogatott tagjainak és a párizsi világjátékokra kvótát szerző honfitársainknak üzenjük: mindannyian veletek vagyunk! Mindezek mellett minél többeket arra buzdítunk, hogy egy nagy összetartó közösségként támogassuk a megmérettetés előtt álló sportolóinkat.  

Kampányunk különlegessége, hogy Magyarországon óriásplakát és citylight támogatással, Facebook nyereményjátékkal és rendhagyó social media tartalmakkal is kiegészül. Utóbbi keretében a velünk régóta szoros szakmai kapcsolatot ápoló sportszervezetekkel, többek között az Újpest FC, Budapest Honvéd FC, Paksi FC, Szolnoki Olajbányász, Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, SOCCA, Magyar Paralimpiai Csapat, Magyar Teqball Szövetség és a Váci NKSE sportolóival forgattunk TikTok, Instagram és Facebook Reels és Youtube Shorts videókat, amelyben elárulták, szurkolóként hogyan készültek a világeseményekre, és betekintést adtak abba is, hogy mekkora erőt ad egy sportolónak vagy csapatnak, ha érzik a szurkolóik támogatását. 

A június elsejétől induló aktivitásunk egészen a párizsi világjátékok végéig, azaz augusztus 11-ig tart, amely Magyarország mellett – az adott nemzet hőseinek buzdítására felhívva a figyelmet – a legfontosabb exportországainkban, azaz Németországban, Franciaországban, Ausztriában, Szlovákiában és Spanyolországban is megjelenik.  

Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy legendák nem csak a stadionokban születnek: bárki, kortól, nemtől és edzettségi állapottól függetlenül kihozhatja magából a maximumot, amelyek eléréséhez a BioTechUSA több mint két évtizedes szakértelmével és széles termékportfoliójával nyújt segítséget. 

Felejthetetlen és reményeink szerint elképesztő sportsikerekben gazdag nyár elé nézünk. Mindannyian veletek vagyunk, nektek szurkolunk. Hajrá, magyarok!