Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Fehérjés isler

Fehérjés isler

  • 100 gramm zabpehelyliszt
  • 50 gramm vaníliás fehérje
  • 50 gramm kókuszzsír
  • 50 gramm darált dió
  • 100 gramm lekvár
  • 100 gramm étcsoki

Az alapanyagokat a lekvár és a csoki kivételével kb. 5 percig gyúrjuk. Kettévesszük a tésztát, a nagyobb darabot sütőpapír között fél centi vastagságúra nyújtjuk, majd egy forma segítségével kör alakú formákat szaggatunk! Ugyanezt megcsináljuk a tészta másik felével is!

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1902/o_Bartal_Judit_20160415120908.jpg

180 fokon kb. 15 percig sütjük! Sütés után megvárjuk míg kihűl a tepsi és 30 percre betesszük a hűtőbe!

Ezután megkenjük az alapokat lekvárral, majd jöhet a tetejére a csoki!

Bartal Judit