Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Kombinált fogyás

Fokozd a zsírfelhasználást

Az L-karnitin egy, a szervezetben természetes módon előforduló aminosav, amelynek fontos szerepe van a zsírsavak felhasználásának elősegítésében. Ez az aminosav szállítja a zsírraktárakból felszabadult zsírsavakat az izomsejtek mitokondriumába, ahol energiaként felhasználásra kerül. Így segítve a zsírégetést. Az L-carnitine 70.000+chrome adagonként 1500 mg L-karnitint tartalmaz, ami tökéletes mennyiség egy jó edzés előtt ahhoz, hogy segítsd a zsírfelhasználásodat. A króm pedig biztosítja a fogyáshoz szükséges stabil vércukor szintet, így nem tudod magadat túlpörgetni az edzésen, és nem is éhezel meg.

Ráadásul a felhasznált zsírsejtek nem csak a zsírpárnáid méretét csökkentik, de remekül energizálnak is. El tudod hinni, hogy egy egyórás monoton aerob edzést még élvezni is lehet? Tedd be kedvenc filmedet, vagy vidd magaddal a kedvenc könyvedet a kardió gépre és a taposás, vagy hegymenetes séta közben kiváló szórakozást nyújtanak. Észre sem veszed, mennyit tettél a fogyás és az egészséged érdekében és már el is repült az egy órás edzésidő.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1834/o_kombinaltfogyas_20151112141407.jpg

Edzés után és/vagy étkezés helyett

A minőségi tápanyagokból sokszor nem könnyű bevinni a megfelelő mennyiséget. Ráadásul macerás folyton főzni, és nincs is mindig lehetőség megmelegíteni az ételt és leülve, nyugodt körülmények között elfogyasztani. Vagy csak lusta vagy. De az is lehet, hogy édességre éhezel és fogalmad sincs, hogy mivel tudnád pótolni egy finom tejcsokoládé elfogyasztásának az élményét. Nálunk itt a válasz! Kóstold meg az Ultra Loss frenetikus ízeit, legyen kedvenced akár az étcsokis, vaníliás, epres, ananászos, mogyorós, maracujás, meggy-joghurtos, biztosan kárpótolni fog azért a hizlaló édességért, amit lecseréltél az Ultra Lossra.

Mivel egy adag mindössze 98 kalóriát tartalmaz, amely ráadásul kizárólag hasznos kalória, így nem csak remek élményt, de sok-sok tápanyagot is kapsz, amelyek segítik a fogyásodat is és a telítettség érzést is. Az Ultra Loss olyan prémium minőségű, ízletes, diétát támogató turmixpor, amely 50%-os fehérjetartalommal, hozzáadott L-karnitinnel és krómmal, valamint 12 féle vitaminnal, fontos ásványi anyagokkal és nyomelemekkel segít a diétás célok elérésében. Magas élelmi rosttartalmának köszönhetően plusz kalóriák nélkül csökkenti az éhségérzetet, így könnyebb ellenállni a kísértéseknek. A króm a vércukorszint megfelelő szinten tartásában, a kalcium és a magnézium a diétás életmóddal együtt járó fáradtság elkerülésében, míg a cink az anyagcsere javításában és a bőr szépségének és feszességének megőrzésében játszik jelentős szerepet.

Fogyaszthatod edzés után vagy étkezés helyett a nap bármely időszakában!

BioTechUSA