Életmód
Cukkinis lapcsanka (kb. 6 db)
Hozzáadva: 2013.06.05. 11:21
Loading...
Hozzávalók:
- 230g cukkini
- 60g vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma (én fokhagyma porral helyettesítettem, mert nem volt otthon igazi)
- 1tk erős paprikakrém
- 55g teljes kiőrlésű liszt
- csipet só
- fűszerkeverék ízlés szerint (szerintem el is hagyható)
- olívaolaj(a sütéshez)
Elkészítés:
Hagymát apróra vágjuk, a cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Csipet sóval meghintjük, picit állni hagyjuk, hogy levet eresszen.
Hozzáadjuk a többi hozzávalót is, majd én megint hagytam állni egy picit, hogy az ízek összekeveredjenek. Evőkanállal a forró olajra adagoljuk és a kanál segítségével szétlapítjuk. Mindkét oldalát pirosra és ropogósra sütjük. Köretnek is kiváló, de én csak úgy magában is jóllaktam 1-2 db-tól.
Gocsál Klaudia (Testcsere Program)