Ugrás a tartalomhoz
Hírek

A BioTechUSA-cégcsoport ismét elnyerte a Szerethető Munkahelyek Díjat

Meggyőződésünk, hogy egy kiváló munkahelyet a szoros csapatmunka és az elkötelezett munkatársak alkotnak, és ez valódi sikerhez és szeretetteljes légkörhöz vezet. Ezért is vagyunk nagyon büszkék arra, hogy a DreamJo.bs tavaly Példakép Munkahely minősítéssel jutalmazott minket, 2020 és 2021 után pedig idén is bekerültünk a TOP 200 Szerethető Munkahelyek közé nagyvállalati kategóriában.

A Szerethető Munkahelyek Díjat a DreamJo.bs állásportál alapította, és immár 7. alkalommal rendezte meg a versenyt. Az idei évben 1834 magyarországi cég közül mintegy 40.000, közönség által leadott szavazat alapján választott be minket a legszerethetőbbek közé a közönség.

Az elért eredmény kollégáink számára jelent valódi elismerést. Köszönjük, hogy ilyen kiváló és elhivatott csapattal dolgozhatunk együtt nap mint nap Szadán, Dunakeszin, Szegeden, Budapesten és az országos bolthálózatunkban egyaránt!

“Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy idén újra szerepelhetünk a TOP 200-as listán. Számunkra kiemelten fontos munkavállalóink jólléte és elkötelezettsége, ezért nemrég alakult People&Culture csapatunkkal minden nap azon dolgozunk, hogy a #TeamBioTechUSA tagjainak biztosítsuk azt a munkahelyi környezetet, ahol a legtöbbet tudják kihozni magukból.” – mondta Nagy Nóra, a People&Culture csapat vezetője.

Köszönjük az elismerést és szeretettel gratulálunk minden díjazottnak!