Ugrás a tartalomhoz
Hírek

A BioTechUSA és a GVH-ügy

A Gazdasági Versenyhivatal által kiszabott bírsággal kapcsolatosan szeretnénk Veletek megosztani a BioTechUSA ügyvezetője, Lévai Bálint álláspontját a történtekről:

A GVH egy 2016-ban indított eljárásban hozott határozatot olyan termékekről, amelyek forgalomban már nem kaphatóak. Az eljárás végén egyértelművé vált, hogy gazdaságilag jobban megéri együttműködni és nem további jogorvoslati lehetőségeket igénybe venni.

A GVH nem a termékek minőségét, hanem elsősorban a 2016-os tápérték jelölési gyakorlatunkat kritizálta. A tápértékeink a vizsgált termékek esetében is az általunk számolt tolerancia határértéken belül mozogtak. A GVH ezzel nem értett egyet, ezért a jelölési gyakorlatunkat az útmutatásai mentén átalakítottuk. Jelenleg csak ebben a formában kaphatóak a termékeink. A 2016-os verzióhoz képest kis mértékű eltéréseket figyelhettek meg a jelenleg forgalomban lévő termékek jelölésén.

Nagyon sajnálom, hogy a BioTechUSA csapatának viselnie kell a büntetés következményeit. Nem érdemelték meg. Köszönöm azoknak, akik kiállnak a márka mellett és biztosítalak Benneteket, hogy a termékeink minőségében soha nem fogtok csalódni!

BioTechUSA termékek