Ugrás a tartalomhoz
Hírek

A BioTechUSA márkanagykövetei a Heineken Balaton Soundon buliztak 

Nagy sikerrel ért véget Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja, a Heinken Balaton Sound, amely minden évben mágnesként vonzza a hazai és a nemzetközi közönséget. A június 28. és július 1. között Zamárdiban megrendezett fesztivál igazán különleges élmény volt a kilátogatók számára, ugyanis a BioTechUSA csapata nemcsak egy szuper standdal, hanem ezúttal hazai és nemzetközi márkanagykövetekkel várta az érdeklődőket. 

A BioTechUSA már több mint 100 hazai és nemzetközi profi sportolóval és márkanagykövettel dolgozik együtt több mint 10 országban, akik saját példájukon keresztül, életmódjukkal és sportteljesítményükkel rengeteg embert inspirálnak arra, hogy önmaguk legjobb verziójává válhassanak, és mindenki elérhesse és megélhesse a saját sikereit.  

Az iparágban egyedülálló módon márkanagyköveteiknek nyaranta többnapos találkozót tartunk, ahol nemcsak szórakoztatjuk őket, de rengeteg tartalmat is gyártunk velük. Az immár harmadik alkalommal megrendezett Influencer meetupra 10 hazai és 4 nemzetközi influenszert hívtunk meg, amit ezúttal a Heineken Balaton Sound-ra szerveztünk. A fókuszban a közönségtalálkozók, játékok és profi képes és videós tartalomgyártás álltak, s hogy még közelebb hozzuk hazai és nemzetközi influenszereinket a márkához és küldetésünkhöz. 

Ulisses, Stephanie Davis, Ferentzy-Kiss Virág, Kiss Jenő, Oczella Eszter, Gelencsér Tímea, Nam Vo, Diego Sechi, Lékai-Kiss Ramóna, Besenyei Boglárka, Karvalics Eszter, Oczella Krisztina, Novák Zalán és Lencsés Lilla remekül érezték magukat, és minden játékban benne voltak. 

Június 30-án és július 1-jén Lékai-Kiss Ramóna vezetésével a rajongók összecsaphattak a márkanagykövetekkel shaker pongban, shaker flip challenge-ben, vagy éppen magasabb shaker várat építhettek a sztárok ellen, de nem maradhatott el a sok-sok közös fotó és videó készítése sem. Aki pedig érezte magában az energiát, együtt edzhetett a fitnesz legendával, Ulisses-szel is.

A fesztivál teljes ideje alatt a hozzánk benézők különböző játékokban csaphattak össze a haverokkal, részt vehettek ingyenes InBody mérésen, erőmérő challenge-eken, street workout pályán is kipróbálhatták magukat, és nem utolsósorban megtaláltuk a Heineken Balaton Sound legjobb csaját és pasiját is! 

A #TeamBioTechUSA csapata nagyon jól érezte magát a rendezvényen, bízunk benne, hogy a standunkhoz ellátogatók is remekül szórakoztak és sok emlékezetes pillanatot töltöttek velünk!