Ugrás a tartalomhoz
Hírek

A BioTechUSA Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzatának sportnapját támogatta 

Társadalmi felelősségvállalási stratégiánk egyik pillére, hogy igyekszünk jó szomszédok lenni: támogatjuk azokat a közösségeket, amelyek otthont adnak irodánknak, gyárunknak és logisztikai központunknak. Ezért nagyon örülünk, hogy már nem először működhettünk együtt a III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzattal.  

Nagy örömünkre szolgál, hogy cégcsoportunk több mint 2000 tételből álló termékadománnyal támogatta Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata és a Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály által május végén, több száz iskolás számára megrendezett sportnapját. 

Az idei bajnokságra 9 középiskolából összesen 220 fő diák érkezett, hogy csapatukkal közösen induljanak a dobogó legmagasabb fokáért, míg a teljes rendezvény 300 fő részvételével valósult meg. A sporteseményen köszöntő beszédet mondott dr. Kiss László polgármester és Lengyel László Levente ifjúsági alpolgármester. 

A meccseket megelőzően közös zenés bemelegítőt tartott a résztvevőknek Sárai Rita, a magyar kerekesszékes válogatott tagja, és aki nem mellesleg hazánk első és egyetlen kerekesszékes zumba oktatója is. Az esemény nem titkolt célja a közös sportolás örömén túl az is, hogy részt vállaljon a kerületben a mozgásukban korlátozott emberekkel kapcsolatos szemléletformálásban is. 

A csomagokat nagy gondossággal, célzottan a résztvevő gyerekek korosztálya szerint válogattuk össze – így kerültek a tornazsákokba gyümölcsszeletek, multivitamin pezsgőtabletták és kulacsok.