Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Alapítványok vezetőit képeztük a Civil Impact Akadémián

Nemcsak az életmódváltás szakértőjeként, de a társadalmi felelősségvállalás, vállalati kommunikáció területén is fontos küldetés számunkra a tudásátadás fogyasztóink, illetve a szélesebb nyilvánosság felé. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy szakmai partnerként idén is részt vehettünk a Civil Impact Akadémia-n, a Civil Impact Nonprofit Kft. immáron 8. alkalommal megszervezett, nonprofit szervezeteknek szóló képzési programján.

Az egyedülálló eseménysorozat keretében a civilek egy hat hétig tartó gyakorlati oktatás során sajátítják el mindazt a tudást, amely a vállalatokkal való együttműködésben segíti és fejleszti őket. Mindezt annak érdekében, hogy professzionális alapokon működő szolgáltatásokat, társadalmi/környezeti befektetési programokat tudjanak nyújtani a for-profit szektor képviselői számára, ezzel hosszútávon erősítve saját pénzügyi fenntarthatóságukat is.

Az Akadémia idén egy izgalmas mentorprogrammal is kiegészült, mely során a nonprofit szervezetek képviselői folyamatos személyes tanácsadást és gyakorlati segítséget kapnak nagyvállalati vezetőktől. A kezdeményezés részeként a BioTechUSA, és testvérmárkánk, a Scitec Nutrition Vállalati kommunikációs, PR és CSR vezetője, Dr. Pintér Dániel Gergő október 27-én, a TATA Consultancy székházában arról tartott tréninget a jelenlévő 12 NGO vezetőjének, hogy milyen márkaépítési technikákat és szervezetfejlesztési eszközöket érdemes bevetni a szektorok közötti kommunikációs nehézségek leküzdése és az alapítványok által nyújtott szolgáltatások piacképességének biztosítása érdekében.

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan vállalatok mellett vehettünk részt a programban, mint az Egon Zehnder, a PwC, az EGIS, az EY, a TATA, a bp, az ERSTE, a LEGO, az UniCredit, az ALTEO, az EXIM, a MagNet és a MET, és többek között olyan civil szervezetek fejlesztéséhez járultunk hozzá, mint a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány, a Konnekt Egyesület, a Fiatalok a részvételért Egyesület, a Kamasztér Alapítvány, a BAGázs Közhasznú Egyesület, az Ökováros-Ökorégió Alapítvány, a Hópárduc Alapítvány, vagy éppen az AppArt Egyesület.

Köszönjük a szervezőknek, hogy idén is részesei lehettünk ennek a hiánypótló kezdeményezésnek!