Ugrás a tartalomhoz
Hírek

BioTechUSA x FORBES Makers Day – Egy nap önmagamért 

A BioTechUSA küldetése, hogy termékei és szakértelme segítségével világszerte milliókkal ismertesse meg a mozgás és a kiegyensúlyozott, aktív életmód örömét. Lifestyle márkaként a “The Feeling of Success” mottóval azokhoz az átlagemberekhez szólunk, akiknek valamilyen céljuk van a testükkel.  Hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy termékeink és 25 éves szakértelmünk segítségével minél több ember élhessen teljesebb, sportosabb életet világszerte.   

Tudatában vagyunk annak, hogy testünk mellett mentális jóllétünk ugyanolyan fontos, ezért mindig örülünk annak, ha a lelki egészség mellett is kiállhatunk. Éppen ezért csatlakoztunk a FORBES Makers Day-hez, amelynek fókuszában az önismeret áll: hogy te is az legyél, aki lenni szeretnél. 

A BioTechUSA színpadon mind a test, mind pedig a lélek egészségének fontosságát hangsúlyozzuk olyan értékes és érdekes szakemberek és közszereplők segítségével, akik nem csak a fizikumuk, hanem a mentális egészségük fontosságát is szem előtt tartják, illetve akik saját példájukon keresztül életmódjukkal vagy akár sportteljesítményükkel rengeteg embert inspirálnak arra, hogy önmaguk legjobb verziójává válhassanak. Szó lesz többek között a testmozgás és az érzelmi állapot kapcsolatáról, diétákról, a sport és a táplálkozás, valamint a család és karrier összeegyeztethetőségéről, az evészavarok és a közösségi média kapcsolatáról és az endometriózisról is. 

BioTechUSA színpad program: 

10.25-10.30 Megnyitó 

10.30-11.30 A testtartás és önbizalom kapcsolata – helyes testtartást támogató gyakorlatok – Pajk Melitta gyógytornász- fizioterapeuta, manuálterapeuta, humánkineziológus, BioTechUSA 

11.30-12.30 A fenntartható egészséges életmód a mindennapokban – egyensúly megtalálása: sport, család, karrier – Kiss Virág (fitness nagykövet & világbajnok) 

12.30-13.15 Mentális és fizikális jóllét megőrzése nemcsak sportolóknak – Oczella Eszter fitness olimpikon gyakorlati tanácsai a hétköznapokra 

13.15-14.15 Ebédszünet 

14.15-15.00 Az elvárások hálójában: testképzavar & social média kapcsolata – kerekasztal-beszélgetés Gelencsér Tímea (műsorvezető), Karvalics Eszter (Viselkedéselemző, személyi edző, életmód-, és táplálkozási tanácsadó, life coach, prepostnatál tréner, bikini fitness versenyző) és Babusa Bernadett (klinikai szakpszichológus) 

15.00-15.45 Inspiráló nők: család, sport és karrier együtt – Kovács-Nyári Diána (színésznő), Kiss Virág (fitness nagykövet & világbajnok), Gregori Dóra (4 gyermekes anyuka, amatőr futó, BioTechUSA nagykövet) és Grób Franciska (pszichológus) 

15.45-16.30 Divatdiéták, amiknek ne dőlj be! – Németh Sándor (táplálék-kiegészítő specialista, oktatási referens, BioTechUSA) és Kiss Olívia (dietetikus, BioTechUSA) 

16.30-17.15 Nők ezreinek adhat erőt: hogyan javíthatsz az életminőségeden, ha endometriózissal küzdesz? – Inzsöl Júlia (videós tartalomgyártó és podcaster), Salamon Adrienn (Endometriózis Magyarország – endometriozismagyarorszag.hu), Pajk Melitta (gyógytornász- fizioterapeuta, manuálterapeuta, humánkineziológus, BioTechUSA) és Kiss Olívia (dietetikus, BioTechUSA) 

 
A helyszínen BioTechUSA termékkóstolóval, Inbody méréssel, tanácsadással várunk, illetve a Lifestyle appunkkal és az Apparel női kollekciónkkal is megismerkedhetsz.  

Találkozzunk szeptember 5-én, a MOM Kulturális Központban, és töltsünk el együtt egy napot önmagunkért! 

További részletek: Forbes MAKERS Day – Egy nap önmagamért – Forbes Üzleti Fesztivál – Forbes Magyarország