Életmód
Fehérjés isler
Hozzáadva: 2016.04.15. 12:06
Loading...
Fehérjés isler
- 100 gramm zabpehelyliszt
- 50 gramm vaníliás fehérje
- 50 gramm kókuszzsír
- 50 gramm darált dió
- 100 gramm lekvár
- 100 gramm étcsoki
Az alapanyagokat a lekvár és a csoki kivételével kb. 5 percig gyúrjuk. Kettévesszük a tésztát, a nagyobb darabot sütőpapír között fél centi vastagságúra nyújtjuk, majd egy forma segítségével kör alakú formákat szaggatunk! Ugyanezt megcsináljuk a tészta másik felével is!
180 fokon kb. 15 percig sütjük! Sütés után megvárjuk míg kihűl a tepsi és 30 percre betesszük a hűtőbe!
Ezután megkenjük az alapokat lekvárral, majd jöhet a tetejére a csoki!
Bartal Judit