Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Mogyorós szelet

Hozzávalók:

 

  • 100 gramm zabpehelyliszt
  • 100 gramm fehérje por (most mogyorósat használtam, de ízlés szerint variálható)
  • 80  gramm darált dió (lehet mandula vagy kókuszreszelék is)
  • 1- 1,5 deci víz – ez a mennyiség a használt fehérjeportól függ
  • Ízlés szerint mehet bele még mazsola is!

 

Máz:

Sima étcsokoládés tortabevonót használok! Ehhez az adaghoz fél tábla kell pici vajjal felolvasztva!

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1926/o_Bartal_Judit_03.31_20160422104252.jpg

Elkészítés:

A hozzávalókat alaposan összekeverjük és jól átgyúrjuk. Én egy téglalap alakú formába lapítom bele, amit sütőpapírral kibélelek. Kb. 15 percre beteszem a fagyasztóba, utána mehet rá a csoki és még 15-20 perc pihenő a hűtőben.

Nagyon gyorsan elkészül és sokkal finomabb, mint az üzleti!

Bartal Judit