Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Az SOS Gyermekfalvaknak segítettünk idén a Scitec Muscle Beachen 

Idén a Scitec Nutrition közössége választhatta meg, hogy három gyermekeket segítő szervezet: a Bátor Tábor, a BAGázs Közhasznú Egyesület és az SOS Gyermekfalvak közül melyiket támogassuk a Scitec Muscle Beach-en értékesített termékek bevételével. Az idei rekord összegű értékesítést ráadásul garantáltan felkerekítettünk 5 millió Ft-ra, hogy valódi segítséget nyújthassunk! 

A nagyon szoros, csaknem kétezer embert megmozgató felhívásunk során a legtöbben az SOS Gyermekfalvakra szavaztatok, így a 2024-es Muscle Beachen termékvásárlásaitokkal az ő munkájukat segíthettétek! 

Az SOS Gyermekfalvak olyan gyerekekről gondoskodik, akik nem élhetnek a szüleikkel. Elhanyagolás, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, egészségügyi problémája miatt kerültek állami gondoskodásba. A szervezet munkatársai segítenek nekik a traumák feldolgozásában, visszaadják a gyerekkorukat. Sokszor az SOS gyerekek életben maradásáért kell küzdeniük, olyan súlyos betegségekkel érkeznek hozzájuk a korábbi éhezés, elhanyagolás miatt.  

A szervezet munkatársai azért dolgoznak, hogy mindent megadhassanak nekik, amit egy családban élő gyerek is megkap: orvosi ellátást, gyógykezeléseket, fejlesztéseket, terápiát. Az SOS Gyermekfalvak a befolyt összegből mindennapi működésüket finanszírozzák majd.

Köszönjük a Scitec Nutrition közösségének, hogy szavazatukkal és vásárlásukkal valódi segítséget és támogatást nyújtottak az SOS Gyermekfalvak számára!