Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Fehérjeszeletek adtunk a Magyar Élelmiszerbanknak

Cégcsoportunk újra együttműködött a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel annak érdekében, hogy közösen csökkentsük az élelmiszerpazarlást, és eljuttassuk a hasznos élelmiszereket azokhoz, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Ennek jegyében 2024 augusztusában 656 darab tökéletes állapotú, közeli lejáratú Zero Bar fehérjeszeletet adományoztunk az Egyesületnek. Ezzel a támogatással az eddigi négy éves együttműködésünk alatt, összesen közel tizenkét millió forint értékben segítettük a nélkülözőket.

A Zero Bar fehérjeszeletek különlegessége, hogy 40%-os fehérjetartalmuk nemcsak az izomtömeg növelésében és fenntartásában játszik fontos szerepet, hanem a normál csontozat fejlődéséhez is hozzájárul. Emellett laktóz- és gluténérzékenyek számára is fogyaszthatóak.

Nagy öröm számunkra, hogy magyar tulajdonú vállalatként ismét támogathattuk az Élelmiszerbank Egyesület közel két évtizedes értékteremtő munkáját. Biztosak vagyunk abban, hogy a BioTechUSA által gyártott termékek ezúttal is a legmegfelelőbb helyre kerültek.