Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Újabb sikeres audit-szezont zárt cégcsoportunk 

Ahhoz, hogy versenyelőnyünket megőrizzük és piacainkat sikerrel bővíthessük, évről évre rendkívül szigorú minőségirányítási sztenderdeknek kell megfelelnünk. Mindegyik szabvány külön-külön is rengeteg elvárást fogalmaz meg mintegy 1800 termékből álló portfóliónk előállításával, tárolásával, kezelésével kapcsolatban, emellett pedig a teljes gyártás és logisztika minden területe le van fedve, de még az olyan telephelyen kívüli tevékenységek is, mint a szállítás vagy a bolti kereskedelem. 

A szabványok megfelelőségét minden évben, akár több napon keresztül is ellenőrzik. Egy-egy vizsgálat során az auditorok bejárják a Szadán és Dunakeszin található egységeink megvizsgálandó területeit, interjúkat készítenek munkatársainkkal és auditmintákat gyűjtenek. 

A tavalyi sikeres auditzárás után új feltételeknek, szabványkövetelményeknek (IFS Food és FSCC 22000) és addig nem tervezett beszállítói ellenőrzéseknek kellett ezúttal megfelelnünk.  

Az idei ellenőrzések áprilisban kezdődtek, és örömmel jelentjük, hogy a 2024-es hivatalos és tervezett auditszezon mindkét telephelyünkön sikerrel zárult, kivétel nélkül jó és kimagasló eredménnyel! Az IFS Food szabvány esetében pedig újabb scope-pal bővült a tanúsítványunk, ami a jövőbeli terveink miatt kiemelten fontos volt számunkra.  Az eddigi száraz termékek és egyéb étrendkiegészítők mellett kiegészült a gabonatermékek, gabonafélék, ipari pékáruk és cukrászsütemények, édességek, snackek gyártásával is. 

Sikereinket a mögöttünk álló évtizedes tapasztalatoknak, valamint a társosztályoknak és a részt vevő elkötelezett, a munkájukat kiválóan végző kollégáinknak köszönhetjük, akik minden nap a legszigorúbb hazai és nemzetközi sztenderdek szerint dolgoznak.