Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Cégcsoportunk is csatlakozott a karácsonyi cipősdoboz akcióhoz! 

A tavalyi évhez hasonlóan cégcsoportunk ismét csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat és a Liliput Játékvilág Cipősdoboz akciójához, melynek keretében központi és regionális telephelyeinken december 6. és 13. között rászoruló gyermekek számára gyűjtöttek adományokat munkatársaink. 

Fontosnak tartottuk, hogy ezt a többéves hagyományt idén is megőrizzük, hiszen egyre nagyobb szükség van arra, hogy gondoljunk egymásra. Büszkék vagyunk kollégáinkra, amiért az ünnepek előtti nagy hajrában is a legjobb szakmai tudásuk szerint teljesítenek és emellett szántak időt a különböző játékokat, higiéniai felszereléseket, sporteszközöket és iskolai felszereléseket tartalmazó szeretetcsomagokat összeállítására is! 

Köszönjük összetartó közösségünk tagjainak aktivitását, hiszen idén rekordszámú, közel 140 adományokkal teli cipősdoboz gyűlt össze, így sok-sok gyermek karácsonyát tehetjük majd szebbé!  

Ha szeretnétek Ti is csodatevők lenni, kattintsatok a következő linkre és mutassátok meg mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban: https://www.liliputjatek.hu/ciposdoboz/