Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Cégcsoportunk is segíti az ukrajnai menekülteket

20 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ ADOMÁNNYAL SEGÍTJÜK AZ UKRAJNAI MENEKÜLTEKET ÉS A MAGYAR MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLAT MUNKÁJÁT

Mély megrendüléssel és aggodalommal figyeljük az Ukrajnában zajló eseményeket, ami mellett a BioTechUSA-cégcsoport sem mehet el szó nélkül. Felelős nagyvállalatként mindig arra törekszünk, hogy állandó támogatást nyújtsunk rászorulóknak és civil szervezeteknek, mely különösen igaz és fontos a kialakult háborús helyzetben.

Éppen ezért 2022. március 7-én összesen 4 raklap, vagyis csaknem két tonna müzli-, zab- és gyümölcsszeletekből álló termékadományt adtunk át a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, akik folyamatosan ott vannak a krízis miatt hazánkba menekülők mellett és segítségünkre vannak a termékek szétosztásában.

Mivel szeretnénk az elsők között lenni és példát mutatni más cégek számára is, így a 32 ezer darab szeleten túl tízmillió forint készpénzt is átutalunk az MMSZ számára, mellyel a Szeretetszolgálat ukrán határon végzett hiánypótló munkáját szeretnénk támogatni.

Köszönjük minden fogyasztónknak, kollégánknak és partnerünknek, hogy csatlakozik hozzánk és lehetőségeihez mérten segít mindazokon, akiknek most a legnagyobb szüksége van rá!

További információ: Magyar Máltai Szeretetszolgálat (adomanyozz.hu)