Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Cipősdoboz Akció – 133 gyermeknek lesz szebb az ünnep

A tavalyi évhez hasonlóan cégcsoportunk ismét csatlakozott a Cipősdoboz Akcióhoz. November 27. és december 8. között gyűjtöttük központi irodaházunkban, telephelyeinken, szadai és dunakeszi gyártó- és logisztikai központunkban, szegedi irodánkban és boltjainkban a különböző korosztályoknak szóló, cipősdobozba rejtett adományokat.   

Már hagyománynak számít, hogy óbudai székházunkban Mikulás napjának reggelén vidám csúnyapulcsis közösségi reggelivel indítjuk napunkat, ahol finom ételekkel, italokkal és meghitt karácsonyi hangulattal várjuk kollégáinkat. Az esemény apropója idén sem változott, hiszen ismét csatlakoztunk a Magyar Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi adománygyűjtő, Cipősdoboz névre hallgató akciójához. A kezdeményezés keretében november 27. és december 8. között gyűjtöttük a különböző korosztályoknak szóló, cipősdobozba rejtett adományokat.  

Munkatársaink jóvoltából közel 133 adománnyal teli cipősdoboz gyűlt össze. Idén a Baptista Szeretetszolgálat mellett a Van Helyed Alapítvány ózdi hátrányos helyzetű növendékeinek szánjuk a csomagokat, akikkel a 2023 év végén megkötött együttműködési megállapodás keretében a BioTechUSA-cégcsoport lett a sport és egészséges életmóddal kapcsolatos tevékenységeik fő támogatója. Bízunk benne, hogy minél több rászoruló gyermek karácsonyát szebbé tudjuk varázsolni. 

Köszönjük adományozó kollégáink aktivitását, amiért az ünnepek előtti nagy hajrában is szántak időt a különböző játékokat, higiéniai felszereléseket, sporteszközöket és iskolai felszereléseket tartalmazó szeretetcsomagokat összeállítására!