Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Debreczeni Gábor elkezdte a tömegelést

A minőségi izomépítésben elengedhetetlen a megfelelő tápanyag bevitel, ami az étkezés mellett megkívánja a minőségi táplálék kiegészítők használatát is. Ahogy az köztudomású, a fejlődés 3 alapfeltétele az étkezés, edzés, pihenés. Több elképzelés van, hogy melyiknek mekkora szerepe van a fejlődésben, megítélésem szerint mindhárom tényező fontos, hiszen bármelyik hiányában nem fogjuk tapasztalni a várt fejlődést.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1632/o_Helyszini_szemle_kepei_131_20140506123518.jpg

A BioTechUSA támogatott versenyzőjeként alkalmam nyílt, és remélem nyílik is, több teremben meghívott vendégként edzeni, szemináriumot tartani.Ilyenkor tapasztalom azt a mondást a bőrömön / és az izmaimban 🙂 /, hogy a változatosság gyönyörködtet. Idegen, szokatlan környezetben egy kicsit mindig jobban „odateszi magát az ember” emiatt intenzív edzés lesz az eredmény. Természetesen a jól megszokott termekben is intenzíven edzek, de azért …. ismételnem kell magam; a változatosság gyönyörködtet.

2014.05.03.-án Makón egy új edzőterem nyílt, a Kokovai Team Testépítő és Alakformáló Klub

A megnyitóra, mint a BioTechUSA és a Kokovai Team tagja meghívást kaptam, és Szalma Attila barátommal, és Team taggal volt alkalmam egy brutális hátedzést „tolni”. Hátedzés… szükségem is van rá, fejlesztenem kell, nem elég vastag.

A bemutató edzés alkalmával végigpróbáltuk a hátgépeket, ami mondhatom remek volt. Sejtettem, hogy az izomláz garantált… nem is maradt el. Egyébként a terem nagyon színvonalas, és külön öröm számomra, hogy a Kokovai Team versenyzőjeként könnyebb lesz a felkészülésem abból a szempontból, hogy Kokovai Andor, az edzőm, gyakrabban tud „rám nézni”.

Egyszóval szuper kis hétvége volt.

A jövő hétvége is jónak ígérkezik, hiszen én is ott lehetek május 11-én Fitbalance a Papp László Budapest Sportarénában, a BioTech standján. A Fitbalance Közép –Európa legnagyobb egészség és mozgásfesztiválja!

Remélem minél többen eljöttök.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1632/o_Helyszini_szemle_kepei_139_20140506123528.jpg

Debreczeni Gábor