Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Díjazzuk, hogy a vásárlóink között tudhatunk! – Elindult megújult Hűségprogramunk

Díjazzuk, hogy a vásárlóink között tudhatunk! - Elindult megújult Hűségprogramunk

Márciusban nemcsak a tavasz érkezett meg hozzánk, hanem vadonatúj Hűségprogramunk is elstartolt.  A régi törzsvásárlói rendszerünket felváltó új program immár pontgyűjtésen alapul és a korábbi 5%-os kedvezmény helyett pontjaidat többek között 10-15-20% kedvezményt biztosító kuponokra válthatod be. Sőt, nemcsak százalékos kedvezményeket, hanem a későbbiek során egyéb hasznos kuponokat is szerezhetsz velük! Olvass tovább, hogy minden fontos információt megtudj a BioTechUSA új Hűségprogramjáról!

Hogyan lehetsz tagja a Hűségprogramunknak?

A webshopunkon keresztül, a Hűségprogram fül alatt egy gyors regisztrációt követően máris bekerülsz a programunkba, és innentől kezdve azonnal el is kezdheted gyűjteni a pontjaidat! Ha pedig már regisztráltál korábban a törzsvásárlói rendszerünkben, akkor ennyi dolgod sincs, mert a már meglévő profilodat az új Hűségprogramban is használni tudod.  A régi törzsvásárlói rendszerünkben regisztrált vásárlók ráadásul 2019. március 1. után történt vásárlásaikért automatikusan pontokat kapnak. Érdemes minél hamarabb ellenőrizned a profilodat, mert akár 20%-os kedvezménykuponra is jogosult lehetsz!

Hogyan tudsz pontokat gyűjteni a Hűségprogramban?

Pontokat egyrészt a vásárlásaiddal tudsz gyűjteni, ugyanis termékenként minden 100 Ft után 10 pontot kapsz, akár üzleteinkben, akár webshopunkon vásárolsz. Továbbá, különböző online aktivitásokkal is zsebelhetsz be pontokat! Például, amint regisztrálsz a Hűségprogramba azonnal kapsz 1000 pontot ajándékba! Ezenkívül érdemes rendszeresen látogatnod is a profilodat, mert havonta egyszer 50 pontot jóvá írunk neked a belépésedért.

Amikor regisztrálsz a programba, akkor csak néhány alapvető adatot szükséges megadnod, viszont lehetőséged van egy profilbővítő kérdőív kitöltésére is, amit egyszeri 300 ponttal jutalmazunk. A kérdőívet azért is érdemes kitöltened, mert ezáltal sokkal személyre szabottabb, a céljaidnak megfelelő ajánlatokat, tartalmakat tudunk számodra küldeni!

Örömmel vesszük azt is, ha elmondod a véleményed a termékeinkről, és ezt is szeretnénk díjazni, így termékértékeléseidért 20 pontot írunk jóvá az egyenlegeden. Ezzel havonta maximum 40 pont gyűjthető. Ha pedig meg vagy elégedve a Hűségprogramunkkal, akkor ajánld azt ismerőseidnek is, mert minden ajánlás után 500 pontot kapsz tőlünk, ismerősöd regisztrációja és első vásárlása után.

Mire válthatod be a Hűségprogramban szerzett pontjaidat?

Mire válthatod be a Hűségprogramban szerzett pontjaidat?

Összegyűjtött pontjaidat egyrészt különböző kedvezménykuponokra válthatod be: 2000 pontért 10%-os, 4000 pontért 15%-os, 6000 pontért 20%-os kupont kapsz, amelyeket a beváltástól számított 3 hónapon belül használhatsz fel. A kedvezmények mellett egyéb kuponok közül is válogathatsz, sőt ezek körét folyamatosan bővítjük a jövőben!

Ezenkívül rendszeresen készülünk egyéb akciókkal is! Havonta, az adott hónapban vásárló törzsvásárlóink között kisorsolunk 10 db 10%-os kupont, továbbá minden hónapban más-más termékre adunk kedvezményeket, amelyeket kizárólag a Hűségprogramban részt vevő vásárlóink vehetnek igénybe!

Ne várj tovább, regisztrálj még ma és használd ki a törzsvásárlóinknak járó egyedi előnyöket!