Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Edzés előtt és után

Pumpáld fel az izmaidat

Először az tűnik majd fel, hogy igen finom italt iszol edzés előtt. De az igazi élmények csak ezután következnek. A Nitrox Therapy aktív hatóanyagai elképesztő módon megdobják az edzésedet. Nem csak a bedurranást segítő arginin és a fáradást kitoló béta alanin találhatók meg benne, de a koncentráció folyamatos magas szintjét támogatja a taurin és a koffein is. Pörgés és munka az edzés teljes időtartama alatt. Nem fogsz savasodni, hiszen a béta alanin és a citrullin malát erről is gondoskodik, így jóval tovább tudod pumpálni az izmaidat. A hosszantartó edzésmunkát 6 féle kreatin dobja a maximumra, biztosítva a folyamatos energiaellátást és az energiaraktárak kimerülésének elkerülését.

A Nitrox Theapy aktív összetevői elképesztő energiákat szabadítanak fel az edzés során. Minderről gondoskodik az összetett szénhidrát tartalom is, ami azonnal a maximumra löki az energia szintedet. A Nitrox Therapy elfogyasztása után 15-20 perccel minden izomrostod készen áll a támadásra!  A termék B3-vitamin tartalma hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, ezzel javítva az edzésteljesítményt és az állóképességet. Kell ennél több? Nem hiszem…

Vagy mégis… Egyedülálló íz választékkal vár a Nitrox Therapy. Választhatsz az őszibarack, áfonya, kékszőlő, grépfrút, trópusi gyümölcs ízekből!

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1835/o_nitroxpack_20151112143000.jpg

Edzés végén tölts vissza

A BioTechUSA vadonatúj edzés utáni formulája, az After biztosít minden szükséges tápanyagot az edzés utáni visszatöltéshez. Minden az edzés után kezdődik el, ugye tudod? A fejlődés nem az edzés alatt, hanem az edzés utáni pihenés, regeneráció során következik be.

Az After 22 aktív hatóanyagot tartalmazó, ízesített por formula. Magas BCAA és kreatin tartalmú szénhidrát komplex, anyagcsere normalizáló és izomműködést segítő vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Az izomépítés szempontjából legfontosabb aminosavakat (BCAA, glutamin, HMB) a tökéletes összetételű és mennyiségű szénhidrát segíti azonnal beépülni az izomzatba. Az energia utánpótlást a kreatin biztosítja, feltöltve a raktárakat és gyorsítva a folyamatot.

Az After hatóanyagai között találjuk még a C-vitamint és B12, B6 vitamint, melyek együtt csökkentik a fáradtságot és a kimerültséget, valamint támogatják az idegrendszer normál működését is, ami az edzés alatt termelődő stressz hormon (Kortizol) szabályozásában fontos.

Felkészültél egy jó edzésre? Felkészültél az optimális fejlődésre? Akkor vágj bele!

BioTechUSA