Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Eisberg – FitBalance Aréna

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1933/o_Fitbalance_2016_majus_rotator_20160426144521.jpg

Belépők kedvezményes 3990.-ft-os áron a BioTechUSA központokban kaphatók!

2016 május  1. 08:00 Papp László Budapest Sportaréna

A FitBalance  Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség expója és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre!

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1933/o_kek_csillag_allo_(2)_biotech_20160426144456.jpgA helyszínen 20 színpadon  a legnevesebb prezenterek tartanak órákat! (Fitness, Zumba, Pilates, Kangoo, Jóga, bodyART, Capoeira Aerobic, spinning, cross fit, Spartan, IWI F.I.T. Point, Power Plate Stage, Biopont Életmód Expo, egészségügyi szűrések is szerepelnek a választható programok között!

Idén is folytatódik a ‘Sztárok az egészségért’ programunk: az elmúlt években: Vastag Csaba , Tolvai Reni, Hujber Ferenc, Szabó Győző, Csonka András, Szabó Zsófi, Sütő Enikő, Valkó Eszter, Király Viktor, Kucsera Gábor, Király Linda is csatlakoztak a programhoz, de idén Schobert Norbi és Rubint Réka, valamint Béres Alexandra is megtalálható lesz az eseményen, mint óratartó prezenter.

Részletes órarend és info: www.fitbalance.hu

Mire számíthatsz a BioTechUSA standon?

Várunk minden kedves érdeklődőt a BioTechUSA standjánál, ahol a rendezvény ideje alatt 15% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a céljaitoknak megfelelő táplálék-kiegészítőket, vitaminokat, fehérjéket.

A rendezvény folyamán egész nap találkozhattok szponzoráltjainkkal Kővágó Henivel, Kovács Krisztivel, Szabó Melindával és Schönekker Lászlóval. Kiss Virág 12:00-15:00-ig lesz a standon, Kiss Jenő pedig ellátogat hozzánk a nap folyamán!

Ingyenes termékkóstolóval (Protein Gusto – Pancake, Ultra Loss Ananász, Iso Whey Zero Tiramisu) és táplálék-kiegészítő szaktanácsadással  várunk mindenkit.

A rendezvény ideje alatt a standunkon kipróbálhatjátok az X Tape kineziológiás szalagunkat, melynek a felhelyezésében szakértők fognak segíteni.

Lesz női és férfi kis challenge, ahol shakert és egy adagos fehérjét kaphattok!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a mi standunkon lehet (a kitöltött regisztrációs lapokért cserébe) átvenni a rendezvény hivatalos ajándékcsomagját.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1933/o_xtape_fitbalance1200x628_20160426144510.jpg

BioTechUSA