Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Év Honlapja különdíjat nyert a BioTechUSA Lifestyle Program

LIFESTYLE PROGRAMUNK KÜLÖNDÍJAT NYERT AZ ÉV HONLAPJA VERSENYEN ÉLETMÓD ÉS SPORT KATEGÓRIÁBAN!

Örömmel jelentjük, hogy Lifestyle Programunk különdíjat nyert az Év Honlapja versenyen Életmód és Sport kategóriában! Remek visszacsatolás ez számunkra, hiszen az öt országban, több mint 170.000 fogyasztónál bizonyított életmódváltó programunk eredményei most a szakmai zsűri figyelmét is felkeltették.

A díjat a Magyar Marketing Szövetség alapította, melynek keretében immár 20. alkalommal eredtek a legjobb digitális és technológiai megoldások nyomába. A versenyre rekordszámú nevezés érkezett, több mint 300 pályázat közül kerültünk be a díjazottak közé!

BioTechUSA Lifestyle Program Európában egyedülálló módon összesen 48 egyénre szabott termékvariációval nyújt teljeskörű tanácsadást az egyéni célok és tartós életmódváltás eléréséhez, legyen szó fogyásról, izomtömeg növelésről vagy éppen szálkásításról. Mindezek mellett szakértő kollégáink különös figyelmet fordítanak az ételérzékeny, illetve különleges diétát folytató vásárlói igényekre is, így az egyéni edzésterveket minden esetben egy speciálisan, az adott vásárló igényeinek megfelelően összeállított termékcsomaggal és étrenddel egészítjük ki.

„A zsűri értékelte azt az erőfeszítést, amellyel a honlap támogatni igyekszik a felhasználót személyes céljai elérésében. Rengeteg szakértő, tonnányi videó – edzéstervek, receptek – mind abban segít, hogy elérjük egyéni céljainkat.” – foglalta össze pályázatunkkal kapcsolatos benyomásait Szász József, az Év Honlapjának irodavezetője.

Az elért eredmény elképzelhetetlen lenne kollégáink lelkiismeretes és kreatív munkája nélkül, ezért a #TeamBioTechUSA nevében mindenkinek gratulálunk, akik hozzájárultak a Lifestyle Program létrejöttéhez, vagy akár a program segítségével sportolnak! A díjat Nagy Dóra, Oktatási és Szakértői Csapatunk vezetője, valamint Bartos Viktória marketing project menedzser vették át. Köszönjük, hogy ilyen nagyszerű és elszánt csapattal dolgozhatunk együtt!

A díjat nyert weboldalak teljes listája itt található: Díjat nyert weboldalak 2021- Az Év honlapja 2021 (azevhonlapja.hu)