Ugrás a tartalomhoz
Táplálék-kiegészítő tippek

Fehérje, elvitelre!

Mennyire kényelmes kiugrani a legközelebbi pékségbe, hogy magadhoz vegyél egy gyorsan beszerezhető, könnyen fogyasztható, ráadásul finom péksüteményt, vagy egy csokit, ha már „úgyis kell egy kis energia”! Ezekkel azonban az a gond, hogy rengeteg fölösleges, és nagyon kevés hasznos kalóriát tartalmaznak: energiadúsak, de tápanyagban szegények. A péksütemények többnyire gyorsan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak, aminek az elfogyasztása közben (azalatt az 5 perc alatt) talán a világ legboldogabb embere vagy. Viszont egy óra múlva marad a lelkiismeretfurdalás – hogy az egészen délig tartó lendület (ami az egészséges táplálkozást illeti) mára már a múlté –, illetve az éhség. Ugyanis a gyorsan felszívódó szénhidrátok egyik hátulütője, hogy a vércukorszintet hirtelen emelik. Erre válaszként a szervezet elkezdi elválasztani az inzulint, hogy minél hamarabb a sejtekhez juttassa a bevitt szénhidrátokat (így normalizálva a vércukorszintet), szegény agyad pedig újra éhesnek érzi magát, mire te újra eszel. Ez egy ördögi kör. Jó hír, hogy ezt meg lehet előzni tudatos tervezéssel, rendszeres időközönként történő étkezéssel. De ugye itt jön képbe az a fránya élet, aki nem hagyja, hogy tudatosan egyél, és sürgősen kell egy gyors, ugyanakkor egészséges alternatíva. A fontos, hogy ilyenkor ne ess kétségbe, mindenre van megoldás, például egy Zero Bar!

A Zero Bar tökéletes választás ilyen esetekben, hiszen a beltartalmi értékei alapján egy gyors, finom és tápláló lehetőséget nyújt ebben a rohanó világban. A Zero Bar-ban található különleges „native whey isolate” alapanyagnak köszönhetően minőségi fehérjéhez jut a szervezeted. Mutassatok egy olyan péksüteményt, amivel 20 g fehérjét tudtok bevinni! Ugye, hogy nincs ilyen?

A fehérjeszeletek többsége valamilyen csokoládés vagy joghurtos bevonattal van ellátva, ami nagymértékben hozzájárul egyrészt az ízélményhez, másrészt a cukortartalomhoz. A Zero Bar megalkotásánál fontos szempont volt, hogy a lehető legkevesebb cukrot tartalmazza, ugyanakkor legyen élvezhető és ízletes. Így lett a termék bevonatmentes, fantasztikus ízű, hozzáadott cukortól mentes!

Manapság egyre több embert érint valamilyen jellegű élelmiszer érzékenység vagy allergia; szerencsére a Zero Bar jól beilleszthető a laktóz-, illetve gluténérzékenyek étrendjébe is, hiszen a termék laktóz- és gluténmentes. Magas fehérje tartalom mellett élelmi rostban is gazdag, hogy könnyebben vedd az akadályokat a következő étkezésig.

9498755978

Természetesen ezzel nem arra szeretnélek buzdítani, hogy ne tervezz előre, vagy ne készítsd el magadnak a másnapi étkezéseidet. Továbbra is törekedj a tudatosságra és táplálkozz változatosan! Csupán arra szeretnék csak rávilágítani, hogy a Zero Bar lehet a megmentőd a fent említett – egyébként hétköznapi – vészhelyzetekben. Egy szelet Zero Bar bárhol könnyedén elfér: a táskádban, az irodai asztalod kis fiókjában, vagy akár a kabátzsebedben! Ne ess kísértésbe egy jól kinéző péksüti által, inkább kapj elő egy Zero Bar-t!

A jól bevált ízek mellett most szerezd be a két legújabbat: a klasszikus csoki-banánt és a hűsítő csoki-mentát!