Ugrás a tartalomhoz
Életmód

GFLEX – gravitációs eszköz

A GFlex a hagyományos felfüggesztéses edzésrendszerek és eszközök egy továbbfejlesztett változata, gravitációs edzés eszköz amely a funkcionális, saját testsúllyal végzett edzésmódszerre épül. Különlegessége az a csigás áttétel, mely lehetővé teszi, hogy a tér bármely irányába szabad mozgást lehessen végezni. Felhasználhatod saját edzőtermed kialakítására, élsport edzésben, csoportos, vagy személyi edzésben.

GFlex hordozható gravitációs eszköz a világon a legsokoldalúbb, legkényelmesebb és leghatékonyabb módja, hogy tested gyorsan a maximális kondícióba hozd. A több, mint 300 izomépítő, alakformáló és zsírégető, saját testsúllyal végzett gyakorlat révén a GFlex bármely ajtóból, fából pillanatok alatt teljes edzőtermet varázsol.

GFlex edzés videók kezdőknek, haladóknak és profiknak – ingyenes kiegészítő

A GFlex teljesen biztonságos eszköz. Ha most szeretnél elkezdeni edzeni, akkor is könnyedén boldogulsz vele, de ha a versenyfelkészülésedhez van szükség egy hatékony kiegészítő edzésmódszerre, akkor is találsz benne kihívást! A G-Flex mellé minden segítséget megkapsz!

Izomfejlesztés és kardió edzéshez is kiváló eszköz. Az edzőteremben végrehajtható gyakorlatok szinte mindegyikét kivitelezheted vele, sőt még annál is többet. Számos extra gyakorlat létezik, amik garantáltam megismertetnek az izomlázzal!

GFlex csomaghoz ingyenesen jár egy kiegészítő kardió öv!

A GFlex Kardio Öv alapvetően változtatta meg a fitnesz világát azzal, hogy hihetetlen kardio gyakorlatok új generációját hajthatod végre vele, ezzel is teljesebbé téve a GFlex gravitációs edzéseket. Egyszerűen kapcsold fel a GFlex-re és már fogyaszthatsz, formálhatod hasizmod, formásabbá és feszesebbé teheted lábaid alakját kő kemény gyakorlatozással. Egyébként meg egy tökéletes és praktikus táska, amiben bárhová könnyedén magaddal viheted saját edzőtermed.

GFlex edzésterv és étrend poszter – ingyenes kiegészítő

A praktikus és kényelmes edzéstervet és étrendet bemutató poszter segít, hogy a legjobban kihasználhasd saját GFlex gravitációs edzőtermed. Bemutatja a leghatékonyabb zsírégető, izomépítő gyakorlatokat, azok tökéletes végrehajtását és ezen felül olyan egységesíthető étrendet is ad, ami az egészséges életvitelt támogatja.

BioTechUSA