Ugrás a tartalomhoz
Életmód

„Hamarosan találkozunk!” 

El tudod képzelni azt az érzést, amikor belenézel a tükörbe és egy elégedett, vidám alakot látsz viszont? Itt az ideje, hogy a vágyak valósággá váljanak! Mi segítünk kitörni a rossz megszokások rabságából és tudjuk mit kell tenned ahhoz, hogy felülmúld önmagad! 

Ne várj a holnapra, se másokra, hiszen minden nap egy új lehetőség, hogy cselekedj és kihozd magadból a legtöbbet!  Itt az idő, hogy elkezdj foglalkozni saját magaddal! Legyen a célod testzsír-tömeg csökkentés, szálkásítás vagy testtömegnövelés a BioTechUSA Lifestyle programja segít, hogy elindulj az úton!

El tudod képzelni azt az érzést, hogy elégedett vagy a tükörben látott alakkal?  

Miért vagy elégedett, mit látsz? Karcsú? Izmos? Fitt? Vidám, jókedvű, derűs? Feltetted már azt a kérdést magadnak, hogy mi tetszik benne? És azt, hogy mit kell azért tenned, hogy ez ne csak egy vágy legyen, hanem valóság? 

Ne várj a holnapra, se másokra, minden nap egy új lehetőség, hogy még többet hozz ki magadból! 

Küldetésünk részeként fontosnak tartjuk az egészséges életmóddal kapcsolatos több évtizedes szaktudásunk átadását és az általános egészség fejlesztését. Az egészség, mint holisztikus fogalom pedig magába foglalja a testi és lelki egészséget is. Mindebben igyekszünk segíteni legyen szó táplálkozásról, mozgásról, regenerációt segítő lehetőségekről vagy akár a pszichés egészségfejlesztéséről. Szakértőink cikkekben, tanácsadások és előadások során igyekeznek minden fontos tudnivalót átadni azok számára, akik úgy érzik, nyitottak a tanulásra, a tapasztalásra, hajlandóak időt, energiát befektetni a saját életük javításába. 

Sokan úgy gondolják, hogy a színpadon megjelenő fitnesz versenyzők az ideális példaképek, hiszen fittek, izmosak, mosolygósak. De sose felejtsd el, hogy egy versenysport és versenyforma nem lehet a hétköznapi életben fenntartható és nem is feltétlenül egészséges. Találd meg a saját utadat, a saját céljaidhoz vezető legjobb módszereket és lehetőségeket!

Legyél bármennyi idős, talán már sok módszert és ígéretes lehetőséget kipróbáltál, amelyek gyors és hatékony eredményeket vázoltak fel előtted. Talán már rájöttél magad is, hogy türelem és tudatosság nélkül nincs tartós eredmény, így itt az idő, hogy vegyél egy nagy levegőt és önmagadat tiszteletben tartva, önmagadra szeretettel tekintve vágj bele egy olyan munkába, amit magadért teszel. Ezt pedig úgy hívják, életmódváltás.  

"Hamarosan a találkozunk" - BioTechUSA Lifestyle Program

Magadnak, magadért 

 El kell fogadnunk azt, hogy az adott életmódunk az adott külső megjelenést és lelki állapotot eredményezi, persze ha nem rendelkezünk ezt befolyásoló egészségügyi problémával. Ha a változás, amit eszközölünk nem tud tartósan beépülni a mindennapjainkba és visszatérünk a korábbi szokásainkhoz, minden, ami változást elértünk, vissza fog térni a korábbi, kiinduló állapotba. Ha ezt többször megismétled, többször vágsz bele időszakos diétákba és mozgásprogramokba, még többször ér kudarcélmény, a motiváltságod sem lesz ugyanaz és esetleg a saját magadba vetett hited is csorbát szenved. Pedig erre képes vagy, mindenki képes!  

Ha szeretnéd elérni a vágyott alakot, az egy más életmódot követel, aminek minden elemét helyre kell tenned pszichésen és fizikailag is. Pszichésen is sok feltétele van annak, hogy elérd a kitűzött célodat, kezdve a motiváltságtól, a kipihentségtől a kitartáson át addig, hogy elhiszed-e, hogy képes vagy rá! Vajon mindez mitől függ?  

Ne a párodért, ne a gyerekedért, ne mások véleménye miatt akard a változást, hanem magadért! A saját egészségedért, a jó közérzetedért, a fittségedért, a rengeteg csodaszép élményért, amit az átalakulásnak köszönhetsz. Mert nem csak az alakod változik, de az önbizalmad, az energiaszinted is, ráadásul bővülnek az ismereteid, tágul a nézőpontod. 

Hadd segítsünk az életmódváltásban!  

Nézzük át a legfontosabb lépéseit és engedd meg, hogy mindezekben segítségedre legyünk javaslatokkal:  

  • Egészségi állapot felmérés, amelyet háziorvosoddal tudsz egyeztetni 
  • Táplálkozási szokások javítása, amelyhez keresd dietetikus szakértőnket 
  • Mozgásmennyiség optimalizálása, amihez keresd edzés szakértőnket 
  • Pihenés, regeneráció segítése, amihez keresd gyógytornász és edzés szakértőnket 
  • Pszichés egészség javítása, amiben szaktanácsadó pszichológus kollégánk áll a rendelkezésedre 

Csatlakozz Lifestyle Programunkhoz és Facebook csoportunkhoz, valamint keresd szakértőinket, hogy együtt elindulhassunk a legjobb verziód felé vezető úton!