Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Hosszantartó energia, természetesen!

1192Biztosan hallottál már a Guaranáról, ami egy Dél-Amerikában honos gyógynövény. Itt  az indián őslakosok évszázadok óta fogyasztják. A kávéhoz hasonló hatású, ám van egy nagy különbség, ami érdekes lehet számodra! A guarana ugyanis ugyanolyan hatást fejt ki, mint a koffein, ám jóval hosszabban, akár 6-8 órán át tartó frissességet okoz anélkül, hogy bármilyen mellékhatása lenne. A kávéval ráadásul felesleges kalóriákat is bevihetsz a szervezetedbe cukor és tej vagy tejszín formájában, ám ezt a hátrányt Guarana with calcium kapszulával könnyedén áthidalhatod.

A Guarana with calcium kapszula adagonként (2 kapszula) 1000 mg guarana kivonatot tartalmaz, amelynek 100 mg a koffein tartalma. Egy nagyon erős, vagy két gyengébb kávé tartalmaz ilyen mennyiségű koffeint, ugyanakkor a kávé hatása csupán 2-3 órán át tart, szemben a guarana 6-8 órás hatásával! A kávé hatásfokát ráadásul csökkenti a hozzáadott tej vagy tejszín is.

A hozzáadott kalcium szintén segítségedre lesz abban, hogy energiabombaként tölthesd a mindennapjaidat, könnyedén átlépve az akadályokon. Idegrendszeri működésedet és a normál ingerület átvitelt is segíti, így koncentráltan, nyugodtan tudod a napi feladatokat végezni és edzésen is kiválóan fogsz teljesíteni! Adagonként 200 mg kalciumot juttathatsz be a szervezetedbe a Guarana with calcium kapszulával!

A Guarana with calcium gyenge vízhajtó hatású, akárcsak a koffein, így fogyasztása esetén ügyelni kell a megfelelő folyadékbevitelre is.

A Guarana with Calcium az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1726/o_guarana_with_calcium_1100x493_HUN_20150105143504_20150120150741.jpg