Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Jakabos Zsuzsanna nem bízza a véletlenre

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1690/o_IMG_1195_20140930152125.jpgHa nem követed az úszóeseményeket, akkor is jó eséllyel hallottál már Jakabos Zsuzsáról, hiszen rendkívüli szépsége már több fotóst és magazint megihletett. Egy külföldi magazin még a legszebb sportolónak is megválasztotta korábban. Népszerűségét szereti jótékony célokra használni, így nemrég találkozhattatok vele egy véradó kezdeményezés plakátján is!

A kezdetek

Zsu viszonylag későn került kapcsolatba az úszással, hiszen 8 éves korában tanult meg úszni, de onnantól már nem lehetett a medencétől távol tartani. 15 évesen már rövidpályás magyar bajnok volt. Számos érem, bajnoki cím és olimpiai részvétel után azonban egy krónikus gyulladás miatt műteni kellett a vállát, és több hónap kihagyás után végre visszatért a versenyzéshez

Az idei évben az Európa bajnokság rendkívül jól sikerült, tekintve, hogy Zsu csak januárban tudott nekiállni az edzéseknek. A váltóval sikerült bronzérmet szerezni, míg 200 m pillangón negyedik helyezést ért el. A 2014-es évben még egy megmérettetés, a rövidpályás világbajnokság vár rá, decemberben!

Táplálkozás, táplálék-kiegészítés

Zsu is a tudatos táplálkozás híve. Silye Gabriella, sporttáplálkozási szakértőnk segítségével megalapozták az étrendjét, amely kellő energiával látja el a rengeteg edzés mellett, ugyanakkor jó hatással van a szervezetére, egészséges, fitt, energikus tud maradni. Ennek megfelelően kerüli az egyszerű szénhidrátokat, mint amilyenek a lisztes, cukros ételeket. Szereti a húst és sokat is fogyaszt belőlük, köretnek ugyanakkor inkább kölest, hajdinát, salátát fogyaszt.

Az élsportolók számára a táplálék-kiegészítés nem kérdés, hiszen olyan terhelésnek teszik ki a szervezetüket, amelynek hatásait a hétköznapi táplálkozással nem lehet kompenzálni. Zsu a BioTechUSA-nak köszönhetően már profi segítséget kap a táplálék-kiegészítők megfelelő összeállításában és biztosításában. Az alapvető vitaminokon és ásványi anyagokon kívül fogyaszt fehérjét, aminosavakat, és nagy kedvence a zabszelet.

Drukkoljunk együtt Jakabos Zsuzsannának decemberben, a rövidpályás világbajnokságon 😉

BioTechUSA