Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Jól felkészült versenyzők, kiváló hangulat a BioTechUSA Fitness Cup-on 

Bár a tavaszi szezon általában nem a tömeges versenyzőszámról nevezetes időszak, a BioTechUSA Fitness Cup mégis egy nagyon sikeres és színvonalas rendezvény lett, sok versenyzővel és kiemelten magas díjazással. A színvonalat emelte a versenyzők remek felkészültsége és az, hogy egy különleges helyszínen mérhették össze hosszú hónapok munkájának eredményét.  

Exkluzív versenyhelyszín: Várkert Bazár 

A rendezvény egy egészen exkluzív helyszínen, a Várkert Bazárban zajlott, ahol a versenyzők számára nagyon jól és kényelmesen kialakított öltözők, barnító és bemelegítő helységek mellett közvetlen összeköttetés volt a színpadhoz. Így könnyű dolgunk volt a versenyzők összegyűjtésével egy-egy kategóriához.  

A BioTechUSA Fitness Cup hívatott újjáéleszteni a sok évvel ezelőtt már hagyományos BioTechUSA fitness versenyeket. A versenyen bármely szövetség versenyzői elindulhattak, a díjazás pedig meghaladta a 6,5 millió forintot készpénz és táplálék-kiegészítő utalvány formájában.  

A junior és szenior kategóriák esetében is szép számban szerepeltek versenyzők a színpadon, de kiemelhetjük a Fit&Beauty kategóriát, ahol nagy számú versenyző mérte össze a formáját.  

A nyerteseknek Kiss Virág adta át a díjakat, míg a bírók között megtalálhattuk Kathi Bélát, vagy korábbi versenyzőnket, az Arnold Classic-on is sikeresen szereplő Szabó Melindát, de a bíró széken ült Messe Zsuzsanna, Zimmermann Ferenc és Anikó, valamint Prukner-Sas Médea. 

A győztesek 

A junior és szenior artistic és acrobatic kategóriákat is Bogdán Szofia nyerte, a junior fit modell és a junior valamint senior bikini (163 cm-ig) kategóriákban Szolcsánszky Tünde vihette haza az első helyezettnek járó díjat.  

A 163 cm feletti bikini versenyzők között a junioroknál Mocsári Dóra nyert, míg a felnőtt, legnépesebb versenyzőszámot felvonultató Fit & Beauty kategóriát is ő nyerte meg.  

A felnőtt fit modell kategóriát Szalai Evelin nyerte, míg a felnőttek között a 163 cm feletti bikini kategóriában Véninger Brigitta vihette el a fődíjat.  

A férfi Men’s Physique kategóriában a 178 cm alatti junior és senior versenyzők között is Kardos Gergely nyert, míg a junior magas kategóriában Daróczi Sámuelé lett az első helyezettnek járó nyeremény. A felnőtt 178 cm felett Berecz Sándor nyert.  

Nézd meg az eseményről készített képgalériánkat is!